Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kimse kimseye şu saatten sonra vay efendim Zaha şöyle oyuncuydu, Kerem böyle tripliydi, Ziyech paracı, onda kıl var bunda tüy var diye anlatmasın.

Sen Galatasaray'da teknik direktörsen, sportif direktörsen, bilmem hangi zıkkımdan sorumlu yöneticiysen bu adamları yönetecektin. Yönetmeyi beceremiyorsan da gidecektin. Birinde sorun yaşarsın halledemezsin olabilir, e diğerleri. Böyle yöneticiliği herkes yapar sen ben de yaparız.

Bu kadar değişik ve iyi özelliklerdeki kıymetli adamların tek tek yenmesini hâlâ sindiremiyorum.

Sonra bir şekilde çeşitli algılarla takımdaki anlaşamadıkları adamları taraftara suçlu olarak sunuyorlar, afiyetle de yiyor millet. Sonra birde atıp tutuyorlar bu böyleydi, şu şöyleydi.

Yerine adam almadan, ya da satışı halinde rotasyonunu sıkıntıya sokacaksa kim bugüne kadar sana topçusunu vermiş ki, bir düşünün ulan, keltoşundan, başkanına, tdsine bir düşünün !!

Kimseyi almadan elindeki oyuncuyu kiralık gönderip birde üzerine maaşını ödemek, ardından o bölgenin tek oyuncusu olarak kalanı da osuruk bir fiyattan satmak nedir yarabbim sen mukayet ol aklima. Yazdıkça delleniyorum, elim ayağım titredi. Yatıp uyumak en doğrusu gibi bu saatte, kalanlara sabırlar.

En azından yönetimi çiğ çiğ yerdi yedi de zamanında… Şu anda ihtiyacın dirayetli hoca konuşan taraftarla kucaklaşan şeffaf hoca olduğunu düşünmüyor musun

Forvetsiz sezona girildiğinde Terim vardı, devre arası son güne kadar kimse alınamadı tarihi kazık Diagne geldi 13 milyona. Terim'e daha zaman var son gidişinden bu yana yeterince zaman geçmedi. Hoca iyice aç olmalı biz kriz halindeyken son kez kurtarıcı olarak gelmeli. Şuanda asla gelmemeli.

Zalewski ya da Malewski değil, bu yerli wonderkide 10 milyonu bas ve keyfine bak!
Ana pozisyonu stoper, ama sol bek ve sol kanatta da oynayabiliyor 18lik Yasin Ocan.
Albayrak olsa son gün 10 milyona alırdı. Parasını da sittin senede öderdi veya hiç ödemezdi. :asd:

eşref ve ft mi

gsyi dün mü tutmaya başladınız murat bey

Estağfirullah Hayır hocam gayet ciddiyim ismi yayılan başkan adayı kişiler arasında başkan adayı olarak hangisini düşünürdünüz bu dönemki yaptığımız harcamaları da göz önünde bulundurursak? Burak Elmas? Adnan Polat?
Erden bey bu dönem geldi diyelim başkan olarak yahu adamlar enkaz bırakacak ENKAZ içerdeki dursuncular adnancılar adamın ömrünü yiyip bitirmez mi biraz ütopik ikili olduğunu kabul ediyorum ben sadece reçete öneriyorum

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

4-3-3 felan yapıp öne tüm forvetleri mi dizeceğiz
Artık ne yapacağımızı şaşırdık
Allah bildiği gibi yapsın hepinizi
Gül gibi Kerem'i sattılar yav

Estağfirullah Hayır hocam gayet ciddiyim ismi yayılan başkan adayı kişiler arasında başkan adayı olarak hangisini düşünürdünüz bu dönemki yaptığımız harcamaları da göz önünde bulundurursak? Burak Elmas? Adnan Polat?
Erden bey bu dönem geldi diyelim başkan olarak yahu adamlar enkaz bırakacak ENKAZ içerdeki dursuncular adnancılar adamın ömrünü yiyip bitirmez mi biraz ütopik ikili olduğunu kabul ediyorum ben sadece reçete öneriyorum

eşref cenk ergün fan clubtı geçelim.

kulüp başarılı olmuş olmamış zerre umrunda olmaz saçma sapan bir herif.

erden timur dışında bu takımı kurtarabilecek kimse yok camiada

çokta güzel kaldırır - 1 saniyede olmaz ama kaldırır.

çünkü iş yapar iş . görevini yapar.

bizdekilr gibi koltukta görüneyim - mecralarda boy göstereyim - fotolarda olayım ama hiç bir şey yapmayayım gibi takılmaz öyle.

Belmastan sonra 2 şampiyonluk Dursun özbek sayesinde mi Erden Timur sayesinde mi ?

Hocam erden timurun başkan olmasını ben de CANI GÖNÜLDEN istiyorum. Bu yönetim enkaz bıraktı şu anda gittiği anda getirtecekleri hacizleri yaptıkları ali cengiz oyunlarını hep birlikte duyacağız zaten. Erden bey bu pisliği temizlemeye çalışırken yazık değil mi kendisine? Bir dönem için bunlardan hesap sorabilecek başkan adayları arasında en mantıklı kişi eşref bey değil mi

Hoca asıl sınavını bu sene verecek. Bu işbilmez armut sürüsü yüzünden ortam fazlasıyla gerildi. CL işini de eline yüzüne bulaştırdı. Kaos ortamından 25. şampiyonluk ile çıkarsa ek olarak Avrupa Ligi'nde yarı final yaparsa heykeli dikilir. Aksi durumda kendisini çiğ çiğ yerler.

Merke etme kerem gibi jelertte bunlari oturtcak. Hele bi oynamaya baslasin.
Jelert iyi topçu bu arada naçizane görüşüm şu an çok olumsuz bir hava var evet işler ters gitti başımızda beceriksiz bir güruh var ama şuda bir gerçek Okan buruk şöyle çıkıp bi 6-7 maç seri yapsa fener maçı dahil bütün ibre terse döner burda iş artık hocada bu saatten sonra ya rezilliğin kıyısından dönüp vezir olucak herşeyi toparlayacak yada rezil olup gidecek

Forvetsiz sezona girildiğinde Terim vardı, devre arası son güne kadar kimse alınamadı tarihi kazık Diagne geldi 13 milyona. Terim'e daha zaman var son gidişinden bu yana yeterince zaman geçmedi. Hoca iyice aç olmalı biz kriz halindeyken son kez kurtarıcı olarak gelmeli. Şuanda asla gelmemeli.

Cenk ve saz arkadaşlarının karşısında durabilecek taraftarın desteğiyle bunu yapabilecek tek kişi fatih hoca malesef okan vs bunu yapamaz işte

Ayrıca gomisin zam talebi yüzünden diagne girdi hocam keza adam sonradan yine geldi sağolsun yine bizi kurtardı

Hoca asıl sınavını bu sene verecek. Bu işbilmez armut sürüsü yüzünden ortam fazlasıyla gerildi. Kaos ortamından 25. şampiyonluk ile çıkarsa ek olarak Avrupa Ligi'nde yarı final yaparsa heykeli dikilir. Aksi durumda kendisini çiğ çiğ yerler.
Avrupada yari finale gerek yok. Şu cendereden şampiyon çıkarsın benim için bu sınavı geçer. Avrupa'da da gruptan çıksın kafi

Hocam erden timurun başkan olmasını ben de CANI GÖNÜLDEN istiyorum. Bu yönetim enkaz bıraktı şu anda gittiği anda getirtecekleri hacizleri yaptıkları ali cengiz oyunlarını hep birlikte duyacağız zaten. Erden bey bu pisliği temizlemeye çalışırken yazık değil mi kendisine? Bir dönem için bunlardan hesap sorabilecek başkan adayları arasında en mantıklı kişi eşref bey değil mi

yok böyle değil işte - enkaz değil henüz .

florya bunların planlamasıyla start alırsa enkaz olacaktı çünkü ordan gelen BB ye ve şimdi girilen maliyetlere kısmen yakılacaktı.

2 senelik loca koltuk satışı - boey satışı + üzerine seçime kadar ceplerde akrep bulundurarak seçim kazandılar . Gs nin uzun süredir en gelirli sezonuydu - belikde en falzası.

burda fatal bir çatırdama yaşanmadı henüz - Florya işi zararına imza atılıp başlanmadan Erden Timur gelirse , hemen olmasa bile düzlüğe çıkarız.

eşref cenk ergün fan clubtı geçelim.

kulüp başarılı olmuş olmamış zerre umrunda olmaz saçma sapan bir herif.

erden timur dışında bu takımı kurtarabilecek kimse yok camiada

Şu an Erden bey adayım dese adamı aday olduğu için pişman ederler. Adama kongrede liseli ayyaşlar demediklerini bırakmadılar

futbolcularda eğleniyor biz burada stressten geberiyoruz (eğlenmek hakları tabii ki)

Kimse kimseye şu saatten sonra vay efendim Zaha şöyle oyuncuydu, Kerem böyle tripliydi, Ziyech paracı, onda kıl var bunda tüy var diye anlatmasın.

Sen Galatasaray'da teknik direktörsen, sportif direktörsen, bilmem hangi zıkkımdan sorumlu yöneticiysen bu adamları yönetecektin. Yönetmeyi beceremiyorsan da gidecektin. Birinde sorun yaşarsın halledemezsin olabilir, e diğerleri. Böyle yöneticiliği herkes yapar sen ben de yaparız.

Bu kadar değişik ve iyi özelliklerdeki kıymetli adamların tek tek yenmesini hâlâ sindiremiyorum.

Sonra bir şekilde çeşitli algılarla takımdaki anlaşamadıkları adamları taraftara suçlu olarak sunuyorlar, afiyetle de yiyor millet. Sonra birde atıp tutuyorlar bu böyleydi, şu şöyleydi.

Yerine adam almadan, ya da satışı halinde rotasyonunu sıkıntıya sokacaksa kim bugüne kadar sana topçusunu vermiş ki, bir düşünün ulan, keltoşundan, başkanına, tdsine bir düşünün !!

Kimseyi almadan elindeki oyuncuyu kiralık gönderip birde üzerine maaşını ödemek, ardından o bölgenin tek oyuncusu olarak kalanı da osuruk bir fiyattan satmak nedir yarabbim sen mukayet ol aklima. Yazdıkça delleniyorum, elim ayağım titredi. Yatıp uyumak en doğrusu gibi bu saatte, kalanlara sabırlar.
Zaten Okan Buruk'un maç sonu açıklamaları skandaldı, egosu baya yükselmiş beyefendinin. İkinci yarıda ki değişiklikleri skandaldı ve bahanesi de "ben zaha'ya dedim de o yanlış söyledi" diye saçma sapan bir bahane

SM-A515F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Messi,Mbappe,Phil Foden,Grealish bu dördünü paket yapıp alsan yine beğenmeyip bok atan mutlaka çıkar forumda.
Transfer şampiyonu olmak maalesef şampiyon olmaya yetmiyor.
Öyle olsa şikeci Fener her sene şampiyon olurdu.Devre arasında Kruniç’i aldıklarında bu sefer şampiyonluk garanti diyorlardı.
Ne oldu?Solbeksiz ve sağbeksiz şampiyon olduk.
En rahat şampiyonluk ise bu sene olacak.
Bekleyelim,görelim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt