Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kaos çıkarsa ki çıkacak şu anda yönetimde kaos var icardi kerem olmayınca ve kanattan DESTEK ATACAK ADAM OLMAYINCA OKANA SARACAK %100 ve size olabilecekleri de söyleyeyim de kendimizi ona göre hazırlayalım.

-Osimyen devre arası gider
-İcardi sezonu tamamlar ve o da gider
-Muslera sezon sonu ülkesine gider orada jubilesini yapar futbolu bırakır.
-Mertens futbolu bırakır
-Torreira Devrimden bir kez daha ayrılır transfer olmak istiyorum der gider
-Nelsson çok düşük rakama avrupaya gider
-Ziyech arabistanda bir kulübe gider
-Sara ve Jelert performans durumuna göre kar etmeden satılır
-Barış Alper yönetime göre büyük paralar yaaa diyebilecekleri 20 milyon artı bonusa gider
-Demirbay almanyaya geri döner

Sonuç olarak borçlar içinde kalan ve oyuncu almaktan bile aciz bir kulüp olacağız gibi görünüyor

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

osimhen transferi iyice incelenmeli bunlar bu transferi nasıl baltalayamadılar hayli ilginç 1 durum
Gardi direk okan buruk ile iletişime geçmiş kendi açıkladı. Hatta dışarı sızarsa iptal olur diye de bayağı tedirgin olmuş. Bu 2 iş bilmez de da iş bittikten sonra öğrenip sadece imzaya gitmişler.

sleep.gif

Okan yönetimden daha suçlu benim gözümde bu takımın teknik direktörü utanmadan sızlanmadan her uzatılan kameraya gülerek şampiyon kadroyu koruyacağız transfer ihtiyacımız yok dedi hem de bunu o insana batan sırıtışı ile yaptı, bjk macında dank etti kafasına. İnsanlar yönetimi korudugu için boyle yaptığını düşünüyorlar safi yalan gerçekten takımı city falan sanıyordu. Çok önceden adam istemiş olsa bugün 2 transferde gelmiş olacaktı.

Beşiktaşın başındaki o adam daha beşiktaşa gelmeden 6 ay önceden takımı izlemiş takviyelerle ilgili gideceklerle ilgili raporunu yaz başlamadan yönetime vermiş taahhütünü almış ve imzasını atmış. Ya adam ofsayt tuzağı denetti o beşiktaşın bekleriyle ve bunu becerdi adamın taktiği var planı var ama hala istediği oyuncular yok elinde

Fenerbahçe maçına kadar bekliyorum İp oradan sonra kopar Morinyo efendi ortalığı kızıştırdı taraftara da gazı verdi. Başkan adaylarının fener maçından sonra alenen ortaya çıkacaklarını düşünüyorum

Hocam erden timurun başkan olmasını ben de CANI GÖNÜLDEN istiyorum. Bu yönetim enkaz bıraktı şu anda gittiği anda getirtecekleri hacizleri yaptıkları ali cengiz oyunlarını hep birlikte duyacağız zaten. Erden bey bu pisliği temizlemeye çalışırken yazık değil mi kendisine? Bir dönem için bunlardan hesap sorabilecek başkan adayları arasında en mantıklı kişi eşref bey değil mi

Ünal Aysal bunların içlerinden geçer. Sokağa çıkacak halleri kalmaz.

Muhtemelen Osimhen transferinden sonra kendilerini ön plana çıkarmak için Gardi'yi ekarte ettiler. Gardi'nin son aşamaya getirdiği Zalewski transferine konmaya çalıştılar. Şimdi Gardi'den de destek alamıyorlar. İyice sıçtılar. Zaten diğer transferler yüksek maliyetli olduğu için parayı basıp alamıyorlar da. Alsalar kongre içlerinden geçecek. Dursun'un büyük peşkeş projesi yarım kalacak...
Alamadan dönerlerse yine ibra edilmezler..

Bakalım nasıl çıkacaklar bu işin içinden.

Gelen olur mu hakaten samimi soruyorum ? Gerçekten inanan var mı? Ben mesela yusuf yazıcıyı getireceklerini düşüyorum siz?

Gs tarihinin en eziyet dolu transfer dönemi olabilir.Olacak gibi oluyor ama bir türlü hiçbirşey olmuyor.Kötü olduğumuz sezonlar en azından bir beklenti olmuyordu açıkca söylüyorlardı bütçemiz yok diye.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt