Cafer Güney
Ulubatlı Souness
- 24 Temmuz 2021
- 34.278
- 58.421
- 3.383
Zulüm 1949da başladıNe zaman bitiyor eziyet
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Zulüm 1949da başladıNe zaman bitiyor eziyet
23 saat 42 dkNe zaman bitiyor eziyet
osimhen transferi iyice incelenmeli bunlar bu transferi nasıl baltalayamadılar hayli ilginç 1 durum
Gardi direk okan buruk ile iletişime geçmiş kendi açıkladı. Hatta dışarı sızarsa iptal olur diye de bayağı tedirgin olmuş. Bu 2 iş bilmez de da iş bittikten sonra öğrenip sadece imzaya gitmişler.osimhen transferi iyice incelenmeli bunlar bu transferi nasıl baltalayamadılar hayli ilginç 1 durum
Okan yönetimden daha suçlu benim gözümde bu takımın teknik direktörü utanmadan sızlanmadan her uzatılan kameraya gülerek şampiyon kadroyu koruyacağız transfer ihtiyacımız yok dedi hem de bunu o insana batan sırıtışı ile yaptı, bjk macında dank etti kafasına. İnsanlar yönetimi korudugu için boyle yaptığını düşünüyorlar safi yalan gerçekten takımı city falan sanıyordu. Çok önceden adam istemiş olsa bugün 2 transferde gelmiş olacaktı.
Ünal Aysal bunların içlerinden geçer. Sokağa çıkacak halleri kalmaz.Hocam erden timurun başkan olmasını ben de CANI GÖNÜLDEN istiyorum. Bu yönetim enkaz bıraktı şu anda gittiği anda getirtecekleri hacizleri yaptıkları ali cengiz oyunlarını hep birlikte duyacağız zaten. Erden bey bu pisliği temizlemeye çalışırken yazık değil mi kendisine? Bir dönem için bunlardan hesap sorabilecek başkan adayları arasında en mantıklı kişi eşref bey değil mi
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi