- 23 Aralık 2008
- 65.063
- 62.890
- 5.103
romada abartmış anasını satim kadro dışı bırakmak ne?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
romada abartmış anasını satim kadro dışı bırakmak ne?
Bahsedilen maas tamamen sacmalik, yani normal sartlarda bu oyuncuyu 2 milyon euro maasin altinda getirmelisin. Suan konusulan rakamlar bizim beceriksizlerin isbilmezligi yuzunden ve transferi yine son gune biraktiklari icin.Geçen mention attım sana. İyi adam mı? Bu kadar tatavaya değer mi, 10 kat maaş vermeye değer mi? Mevkisi kanat ama gol asist katkısı sıfıra yakın.
Yoo abartmamış para kazanacak Roma bana para kazandırmazsan 1 sene top oynatmam sana diyor haklıromada abartmış anasını satim kadro dışı bırakmak ne?
Fenerde herşey mükemmel gidiyor
bu doğanın akışına ters
1-2 hafta içinde fbde bol kaoslu bir süreç bekliyorum
Eee bizim kereminde mi bir senelik sözlemesi vardı?Yoo abartmamış para kazanacak Roma bana para kazandırmazsan 1 sene top oynatmam sana diyor haklı
Yok biz malız sadeceEee bizim kereminde mi bir senelik sözlemesi vardı?
Serbest kalma maddesi 20m falan olsa okeyde 15m istiyormus yok ebesinin, biz zaten 11m alacazGalatasaray, Zalewski'yi ikna etmek için son kez bu sabah girişimde bulunacak. Oyuncunun menajeri 2026 yılından itibaren geçerli olacak bir serbest kalma maddesi ekletmek istiyor. (Nico Schira)
Günaydın yağ bezesinin nasıl biri olduğuna dair hatırlatmamızı yapalım. Bu vesile ile kendi hastalığını 2. Plana itip Galatasaray'ın derdine koşan kanser ile mücadele ederken Galatasaray'ı bu vasıfsızlardan 10 kez iyi yöneten sayın Cengiz'i bir kez daha saygıyla yadediyorum. Mekanı cennet olsun.
Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY