Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ya olm zaniolo, zaha falan birine gidin özür dileriz diyin geri alın lanet olsun sizin yapacağınız işe

Roma piyango olarak goruyo teklifi zaten muhtemelen, kadro disi olayi dogrudur muhtemelen

Cok abarttin bu kulup itibari konusunu ha, kulubun gotune siradan bi oyuncu icin 23-24m girmesinden daha iyidir kotu itibar.

Zaten bu transfer olsa da olmasa da bi degisiklik olmaz daha ne kadar rezil edecekler kendilerini ve kulubu, itibar mi kaldi
Abartma falan yok dis basini ve yerel basindaki bir haberlere bir bak , her yerde bizi konusuyorlar boyle beceriksiz yoneticiler yuzunden. Kac tane oyuncu ret etti hepsi sayfalarca paylasiyor ve aralarinda ciddi gazeteler de var.

Sen hic bu kadar ret yiyen bir Galatasaray gordun mu transfer doneminde? Bu bir saka falan degil, o ret, bu ret, tabiki itibari yerin dibine sokuyor. En azindan son gunde sagir sultanin bile duydugu Zalewski'yi de alamazlarsa tamamen fiyasko olarak bitecek bu donem. Ben bu arada sahane bir oyuncu oldugunu iddia etmiyorum, ortadaki sorunu anlatiyorum suan.

Adamlar okadar rahatki, heralde son güne kadar hic bir calisma yapmamislar, nasil olsa son iki üc gün kala bol bol menajerler oyunculari bize önerir ve bizde bol bol ucuza firsat transferi yapariz dediler ama evdeki hesap carsiya uymaz misali ortada kaldilar, bunlar kadar kepaze herifler görmedim, sirf su rezilliklerinden dolayi istifa etmeleri gerek ama hangi yüzle?

Kendini ispat etmemiş Zalewski'ye 2.5-3 verirsen Barış 3-3.5 istese yeridir. Takımın dibine dinamiti koydular feghoulili belhandalı transfer döneminin kopyası yaşanıyor 2. feda sezonu geliyor bağıra bağıra

Bu saatten sonra o alınır bu alınır inan kimsenin umrunda değil. Herkesin derdi bunların gitmesi. Ha bu saatten sonra alanın ifb maçında oynar mı oynayabilse bile hoca oynatır mi

Abartma falan yok dis basini ve yerel basindaki bir haberlere bir bak , her yerde bizi konusuyorlar boyle beceriksiz yoneticiler yuzunden. Kac tane oyuncu red edilmis sayfalarca paylasiyor. Sen hic bu kadar ret yiyen bir Galatasaray gordun mu transfer doneminde? Bu bir saka falan degil, o ret, bu ret, tabiki itibari yerin dibine sokuyor. En azindan son gunde sagir sultanin bile duydugu Zalewski'yi de alamazlarsa tamamen fiyasko olarak bitecek bu donem. Ben bu arada sahane bir oyuncu oldugunu iddia etmiyorum, ortadaki sorunu anlatiyorum suan.
Ya konussunlar 3 gun sonra unutulacak sey, dis basin dedigin de max italyan basini.

Gelecekte elimizi kolumuzu baglayacak harcama yapilacagina italyanlarin birkac gun dalga gecmesini rica ederim. Ha ayrica bu transferin olmamasi bunlarin gidisini de hizlandiracak her turlu win win.

Surec belli aslında bonservis ücretini teklif ettikten sonra Roma arttirin diyor biz oyuncuya onerip anlaştığımiz rakamda düşürüp kulüple anlaşıyoruz oyuncuda hayır diyor sonra 2.5 artı bonusa anlastigin oyuncu 3.2 artı bonus istiyor ve 15 milyona serbest kalır maddesi ekletmek istiyor bizimkiler de yalvarıyor nolur gel diye

Kendini ispat etmemiş Zalewski'ye 2.5-3 verirsen Barış 3-3.5 istese yeridir. Takımın dibine dinamiti koydular feghoulili belhandalı transfer döneminin kopyası yaşanıyor 2. feda sezonu geliyor bağıra bağıra
Barış bu elemandqn on gömlek daha üstün dediğin gibi barışa da bi 3 4 milyon maas verilmeli

aranızda parlak biri yok mu lan? Zalewski diye yutturalım bizimkilere para yabancıya gitmesin

Koyayım kanat bekine ayrıca yav ihtiyacımız olan profil ebimbe tarzı bir herif sallayın şu malı gidip son hakkınızla adam gibi orta saha alın. Sol tarafı barışa sağ kanadı jelerte verirsin git gel yapar en kötü. 4lü osye geçersen sara var, Ziyech katılır takıma idare edersin. Belki yusuf kendini ispat edecek kardeşim.

Allah kahretsin ki orta sahada dinamo yok dinamo, böyle bir adam ile gider diğer oyuncuların eksiğini de kapatırsın.

Bu kadar düşünme kısıtı nasıl olabiliyor bunlarda yav

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt