Mehmet Mert
Parçalı Üye
- 15 Temmuz 2012
- 3.401
- 1.466
- 1.773
yonetim istifa
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Abartma falan yok dis basini ve yerel basindaki bir haberlere bir bak , her yerde bizi konusuyorlar boyle beceriksiz yoneticiler yuzunden. Kac tane oyuncu ret etti hepsi sayfalarca paylasiyor ve aralarinda ciddi gazeteler de var.Cok abarttin bu kulup itibari konusunu ha, kulubun gotune siradan bi oyuncu icin 23-24m girmesinden daha iyidir kotu itibar.
Zaten bu transfer olsa da olmasa da bi degisiklik olmaz daha ne kadar rezil edecekler kendilerini ve kulubu, itibar mi kaldi
Tutmazsa elden çıkarması da zor olacak,yüksek maaş çok riskli iş.Bu arada Jakobs icin senelik 2.1 milyon euro veren bu ekip, Zalewski icinde 2.75-3 milyona kadar da cikar, benden soylemesi.
Ya konussunlar 3 gun sonra unutulacak sey, dis basin dedigin de max italyan basini.Abartma falan yok dis basini ve yerel basindaki bir haberlere bir bak , her yerde bizi konusuyorlar boyle beceriksiz yoneticiler yuzunden. Kac tane oyuncu red edilmis sayfalarca paylasiyor. Sen hic bu kadar ret yiyen bir Galatasaray gordun mu transfer doneminde? Bu bir saka falan degil, o ret, bu ret, tabiki itibari yerin dibine sokuyor. En azindan son gunde sagir sultanin bile duydugu Zalewski'yi de alamazlarsa tamamen fiyasko olarak bitecek bu donem. Ben bu arada sahane bir oyuncu oldugunu iddia etmiyorum, ortadaki sorunu anlatiyorum suan.
Barış bu elemandqn on gömlek daha üstün dediğin gibi barışa da bi 3 4 milyon maas verilmeliKendini ispat etmemiş Zalewski'ye 2.5-3 verirsen Barış 3-3.5 istese yeridir. Takımın dibine dinamiti koydular feghoulili belhandalı transfer döneminin kopyası yaşanıyor 2. feda sezonu geliyor bağıra bağıra