Okan Mason
Büyük Kaptan
La her şeyi anladım da biz bi ara niye stoper hermoso kovaladık
Orta saha yok kanat yok
Komedi valla![]()
solstoper eksikliğini başda buruk olmak üzere tüm gs camiası acı acı yaşayacak
ilk alınması gerekenlerdendi
La her şeyi anladım da biz bi ara niye stoper hermoso kovaladık
Orta saha yok kanat yok
Komedi valla![]()
Zaha konusu sac bas yolduracak bir konu zaten.@Rahmi Nelsson
hoca konusunda su elestiriye katiliyorum, aldigi her oyuncuyu daha iyi yapacagina daha kotu yapiyor. O konuda hemfikiriz.
Hangi dünya yıldızları???Eli mahkum olsun
Su hocaya dunyanin yildizlari getirdin zaten, harcadi cogunu.
Almasinlar adam madam. Kullansin iste Yunusu, belki patlama yapar.
Zalewski kurtarir bizi de demiyorum ama oyun icinde farklilik yaratacak bir sol kanat oyuncusu gerekiyor bu takima. En kotu gider Chelsea'den Cukwhuemeka'yi almayi denerdim hem orta saha hem sol ofansif kanatta oynar.24 yasinda adam yav Baris ile ayni yasta.
Potansiyelli herif bunu hep gosterdi fakat baski vs ve onunun kesilmesi yuzunden duzenli oynayamadi zaten cocuk. Bence cok sert davranilmamasi lazim Yunusa karsi, denenebilir yarim sezon kanimca.
Ne patlamasi ya gulesim yoktu sabah sabah, 25 yasina gelmis 3. sinif kanat oyuncusu bu saatten sonra neyin patlamasini yapacak? Sen Kerem ve Zaha'dan cik 3 sinif altinda olan oyuncudan birsey mi bekliyorsun bu mu planlama bu mu hedef koymak?
Zaha'dan bahsediyorum.Hangi dünya yıldızları???
Ben yunusu hiç anlamadım nasıl bir torpili var hoca değişiyor başkan değişiyor hala öyle veya böyle takımda kalabiliyor ki kimler kimler yollandıNe patlamasi ya gulesim yoktu sabah sabah, 25 yasina gelmis 3. sinif kanat oyuncusu bu saatten sonra neyin patlamasini yapacak? Sen Kerem ve Zaha'dan cik 3 sinif altinda olan oyuncudan birsey mi bekliyorsun bu mu planlama bu mu hedef koymak?
Yusuf Demir'e sans verilsin bencede eger kimseyi alamiyorlarsa ama kanat degil kendisi. Orasi icin yeterince hizi yok cunku.Adminim 26 dedin 25 yaptın ama 1 tık daha düşelim: )
Yunus için büyük bir fırsat çıksın oynasin topunu zaten bu sezon da birşey yapamazsa Anadolu takımlarında sürünür gider.. Ama ben şahsen Yusuf demirden daha umutluyum çocuk çok hırslı başladı sezona bu iş istemekle çalışmakla alakalı ..
Rtaş apo nelsson davinson var öyle veya böyle oraya koyacak adam var ama santrafor hariç kadro derinliği 0solstoper eksikliğini başda buruk olmak üzere tüm gs camiası acı acı yaşayacak
ilk alınması gerekenlerdendi
Zaha dünya yıldızı mı?Evet dünya yıldızı ama aldığı ücrtetin kıyısından bile geçebilecek bir tane dünya takımı çıkmadı buna mukabil parasını vererek sen gönderebildin.Uzaya satürnde bile araştırma yaptın.Zaha'dan bahsediyorum.
Zalewski 9 ay sonra serbest topçu olarak bile yıllık 3.5 milyon Euro net parayı Türkiye ve Araplar dışında alamaz. Bu çocuğun transferinde başka mevzular olabilir
Yusuf Demir'e sans verilsin bencede eger kimseyi alamiyorlarsa ama kanat degil kendisi. Orasi icin yeterince hizi yok cunku.
Kafayı yiyeceğimyunusla yusuf biraz olsun kafaları çalışıyorsa gitsinler canerden orta eğitimi alsınlar hiç çalıma malımada gerek yok
osimhen icardiye adam akıllı orta aç 15 asistin garanti
Kesinlikle katılıyorum. Genç oyuncular gerçekten orta kesmeyi , içeri deplase olmayı yada dibe kadar inmeyi bilmiyorlar ya da biliyorlar beceremiyorlar.Maalesef.yunusla yusuf biraz olsun kafaları çalışıyorsa gitsinler canerden orta eğitimi alsınlar hiç çalıma malımada gerek yok
osimhen icardiye adam akıllı orta aç 15 asistin garanti
Var da onların menajerlerini tanımıyoruz.Lan olum çıldıracam 3-5-2 nin anavatanı italyada başka kanat bek mi yokkk