Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eli mahkum olsun

Su hocaya dunyanin yildizlari getirdin zaten, harcadi cogunu.

Almasinlar adam madam. Kullansin iste Yunusu, belki patlama yapar.
Hangi dünya yıldızları???
1-Aylardır kapı kapı gezip bir tane kulüp bulamayanlarmı?
2-istedikleri olmayınca sürekli sitem halinde olanlar mı?
3-Dünya yıldızına yakışacak futbolun %1 ini bile sunamayanlar mı?
4-F/P olarak yerlerde sürünenler mi?

Hangileri.

24 yasinda adam yav Baris ile ayni yasta.

Potansiyelli herif bunu hep gosterdi fakat baski vs ve onunun kesilmesi yuzunden duzenli oynayamadi zaten cocuk. Bence cok sert davranilmamasi lazim Yunusa karsi, denenebilir yarim sezon kanimca.
Zalewski kurtarir bizi de demiyorum ama oyun icinde farklilik yaratacak bir sol kanat oyuncusu gerekiyor bu takima. En kotu gider Chelsea'den Cukwhuemeka'yi almayi denerdim hem orta saha hem sol ofansif kanatta oynar.

PAF takımında bırak Galatasaray'ı, Rize seviyesinde adam yok kalmadı zaten.

Ali Turap'ı bile kiraladık sanırım geçtiğimiz günlerde.

Evet, bekten ziyade dörtlü oynamak için kanat yok.

İşin kötüsü üçlü oynamak için de sol kanat yok çünkü eldeki beklerin hepsi ya stoperden bozma dörtlü savunma beki ya da sadece dörtlü oynama becerisi olan isimler.

Bu adamları üçlüye adapte etmek bile en az 1 senelik iş.

Berkan sol kanat oynayacak orta sahada görün.

Ne patlamasi ya gulesim yoktu sabah sabah, 25 yasina gelmis 3. sinif kanat oyuncusu bu saatten sonra neyin patlamasini yapacak? Sen Kerem ve Zaha'dan cik 3 sinif altinda olan oyuncudan birsey mi bekliyorsun bu mu planlama bu mu hedef koymak?

Adminim 26 dedin 25 yaptın ama 1 tık daha düşelim: )

Yunus için büyük bir fırsat, çıksın oynasin topunu zaten bu sezon da birşey yapamazsa Anadolu takımlarında sürünür gider.. Ama ben şahsen Yusuf demirden daha umutluyum çocuk çok hırslı başladı sezona bu iş istemekle çalışmakla alakalı ..

Ne patlamasi ya gulesim yoktu sabah sabah, 25 yasina gelmis 3. sinif kanat oyuncusu bu saatten sonra neyin patlamasini yapacak? Sen Kerem ve Zaha'dan cik 3 sinif altinda olan oyuncudan birsey mi bekliyorsun bu mu planlama bu mu hedef koymak?
Ben yunusu hiç anlamadım nasıl bir torpili var hoca değişiyor başkan değişiyor hala öyle veya böyle takımda kalabiliyor ki kimler kimler yollandı
İki tane iyi oynadığı maçını hatırlıyorum biri 2019da mı ne ziraatte boluya hattrick yapmıştı bir de geçen sene mi ne avrupada gol attı o da iptal oldu zaten bir sezon adanada kıpırdadı bize geldi tekrar aynı
Hala patlama yapması bekleniyor ama olmadı olmayacak ama el mahkum bu sene izleyeceğiz

Adminim 26 dedin 25 yaptın ama 1 tık daha düşelim: )

Yunus için büyük bir fırsat çıksın oynasin topunu zaten bu sezon da birşey yapamazsa Anadolu takımlarında sürünür gider.. Ama ben şahsen Yusuf demirden daha umutluyum çocuk çok hırslı başladı sezona bu iş istemekle çalışmakla alakalı ..
Yusuf Demir'e sans verilsin bencede eger kimseyi alamiyorlarsa ama kanat degil kendisi. Orasi icin yeterince hizi yok cunku.

Zalewski 9 ay sonra serbest topçu olarak bile yıllık 3.5 milyon Euro net parayı Türkiye ve Araplar dışında alamaz. Bu çocuğun transferinde başka mevzular olabilir

Zaha'dan bahsediyorum.
Zaha dünya yıldızı mı?Evet dünya yıldızı ama aldığı ücrtetin kıyısından bile geçebilecek bir tane dünya takımı çıkmadı buna mukabil parasını vererek sen gönderebildin.Uzaya satürnde bile araştırma yaptın.
Pehhh.

yunusla yusuf biraz olsun kafaları çalışıyorsa gitsinler canerden orta eğitimi alsınlar hiç çalıma malımada gerek yok

osimhen icardiye adam akıllı orta aç 15 asistin garanti

Yusuf Demir'e sans verilsin bencede eger kimseyi alamiyorlarsa ama kanat degil kendisi. Orasi icin yeterince hizi yok cunku.

Bence 10 no için daha yetersiz playmaker kanat olarak evrilebilir.. O bölge icin yeterli soğukkanlılığı sahip değil topun kıymetini daha iyi bilmeli..
Bir de direk en kritik mevkiide baskı altına girecek kanatta sanki bir tık daha rahat olur gibi..

yunusla yusuf biraz olsun kafaları çalışıyorsa gitsinler canerden orta eğitimi alsınlar hiç çalıma malımada gerek yok

Kafayı yiyeceğim
Süper lig tarihinin en güçlü santraforları bizde oraya top taşıyacak adam yok tarihi fırsatı kaçırdık resmen kimseyi yollamadan 3 tane transferle bu kadro uel favorisi bile olurdu

Kesinlikle katılıyorum. Genç oyuncular gerçekten orta kesmeyi , içeri deplase olmayı yada dibe kadar inmeyi bilmiyorlar ya da biliyorlar beceremiyorlar.Maalesef.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt