Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yabanci kontenjanini doldurmak icin gidin Afrikadan genc canavar gibi bir topcu getirin bari.

Ar damarı çatlamış

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY

images (18).webp

Ne olursa olsun yöneticiler hatta Okan Buruk istifa etmesi lazım.Elinde hiç mi transfer listen yok.Son günler menajerlerin kucağında geziyoruz.

Hedef 5 yıldızmış. Bu kadar orta saha, defans, kanat eksikliği varken takımda, daha sistemin belli değilken benim de hedefim cb koltuğu. Hedefliyorum evet, aynı şey.

Bu M.Ozturk tutuşmuşsa genel kurul ve divan kurulunda ciddi kaynama var demektir

Taraftarı felan dikkate alacak adam değil bumlar

Elimizde bir tane becerikli yönetici vardi onu da Dursun kovdu. Kaldi geriye beceriksizler ordusu. Kulübüm gözümün önünde eriyip gidiyor...

Bu adam Futbolun F sinden anlamiyor. Galatasaray acemilerin, beceriskizlerin eline dusmus yazik.

abi şu kadroyu bir baştan sona yazın da görelim hangi bölgemiz eksik ve alternatifsiz

harbi kafayı yiyeceğim

Zalewski ile boşuna uğraşılıyo bence.Fb'ye bonservissiz gider.Kostic'i satın alma opsiyonuyla kiralamışlar.Hem bize 4lü savunmada oynayabilecek kanat oyuncuu gerekiyo.Sulemana'yı kiralık alıp 1 de orta saha alıp şampiyonluğa odaklanalım.Fb karışacak gibi.Mourinho'nun itediği satışlar ve alışlar olmamış.İsmail'i satıp Rabiot'u alıp Fred - Amrabat - Rabiot orta sahasını kurmak istemiş.Allan Saint Maximin'i istememiş yönetim almış.Ferdi satılmasın dedi Ferdi'yi sattılar..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt