Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Solda barış sağda sara oynar sola bir yedek iş görür ortaya veya sol stopere de transfer olursa iş görür. bek oynayan sol stoper sol kanat orta göbek 3 mevkiye alternatif lazım hepsi olmasa bile bir ikisini bu dönem hall etsek yeter

Almayacağız diye yorumluyorum. Umarım öyledir. Sizde sizden sonraki yönetimlerin önünü açmak için sektirip gidin şimdi

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY

Albayrak'ın iyi niyetinden şahsını sevmeyenler bile emindir sanırım.
Zaten vizyon olarak yetersiz zaten taraftar da hicbir zaman art niyet aramadı ama başına açıklama yapardı maç sonları konuşurdu doğrudur yanlıştır bunlar art niyetli sabah akşam ugrasacaklarina öğle yemeği akşam yemeği bu tarz işlerle uğraşıyorlar.

IMG_20240913_113950.webp

Dursun bu metini resmen cikip kufurleri göguslesin diye görevlendirmis. Bu aciklamalarin baska aciklamasi olamaz

Almayacağız diye yorumluyorum. Umarım öyledir. Sizde sizden sonraki yönetimlerin önünü açmak için sektirip gidin şimdi

no name adamlara 45 milyon verdikten sonra utanmadan sunu demesine ne diyelim biz simdi

en agir küfürleri hak ediyor bu herif

midem bulandi sabah sabah

Dedi
Bal yapan kanati satıp yerine alınacak adama milyonlar dökecek yönetici ekibinden biri

Bunların arsızlığı normal.. Taraftarı adam yerine bile koymuyor bunlar.. Bankalar birliğinden çıkamayacaklar.. Karaborsa bilet skandalları patladı.. Transferde her şeyi ellerine yüzlerine bulaştırdılar..

Gideceklerinin kokusu bunların burunlarına gelince bu açıklamalar geliyor.. Okan dahil hepsi gitmeli..

açıklamaya bak lan muhasebe de yapmış bunu diyen adamlar 5 milyon euro maaşını verip elindeki dünya starını gönderdi.
Yetmedi, zaten kalsa da aynı parayı alacak olan süründürerek gönderilmesi gereken herife 2 senelik alacağını verdi ve gönderdi.
Yetti mi yetmedi bir beke 9 milyon +5 kat maaş, diğerine 10 milyon opsiyon +2.1milyon euro maaş verdi.
Ulan hangi evrende yaşıyorsunuz onunda anlamıyorum ki gören de 5 milyon euro bonservis 3 milyon maaş ile 5 tane oyuncu katıp eldeki herifleri de 0 maliyetle fesih etmiş zannedecek.
Açıklamalara bak

2.5 senedir lig fikstürü çekiminde top çekmekten başka bi boka yaramayan möztürk 7 ceddine küfür talep etmeyi sonlandırmalıdır

Yurt dışına rezil olduğumuz yetmedi, yurt içinde de rezil oluyoruz bu konuşmalarla. Aynen 10 defans 5 kaleci ile oynamak istiyoruz, hey Allah'ım sen sabır ver, bu gün zor biter.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt