Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Zaten vizyon olarak yetersiz zaten taraftar da hicbir zaman art niyet aramadı ama başına açıklama yapardı maç sonları konuşurdu doğrudur yanlıştır bunlar art niyetli sabah akşam ugrasacaklarina öğle yemeği akşam yemeği bu tarz işlerle uğraşıyorlar.Albayrak'ın iyi niyetinden şahsını sevmeyenler bile emindir sanırım.
En azından havalimanında normal uçak ile dönerek tek başına basının önüne çıkmaya yüreyi yetmişti.Abdurrahim Albayrak da transfer yapamamıştı ama bunlar kadar güvensiz değildi en azından iyi niyetinden şüphe duymuyoruz. Bunlar da kendini beğenmişlik ve kibir var
Bu adam Futbolun F sinden anlamiyor. Galatasaray acemilerin, beceriskizlerin eline dusmus yazik.
Almayacağız diye yorumluyorum. Umarım öyledir. Sizde sizden sonraki yönetimlerin önünü açmak için sektirip gidin şimdi
Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY
Almayacağız diye yorumluyorum. Umarım öyledir. Sizde sizden sonraki yönetimlerin önünü açmak için sektirip gidin şimdi