Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
şutu daha ön plana çıkıyor geçen yıl alanya maçını aldı, sivas maçında 2 tane şapkadan tavşan çıkarıp asist yaptı.

yine k.gümrük maçı 1 gol 1 asist yaptı, hatırlamadığım da vardır

son düzlükte hep barış sol ziyech sağ devam ettik barış takımın 1 nolu adamıydı.
burda bunu defalarca soyledim kimse kabul etmedi.
kerem ve zaha yuzunden solda oynayamadi cocuk.
sagda jelerti deneyelim derim wingback oynayacaksa.

bir tane de iki kanat beki oynayabilen hizli genc oyuncu alalim ben boyle planlama yapardim

İyi tabi normalde ama çift santraforlu sistemde içe çekip vurmalı bir kanattansa, çizgiye inmeli bir kanat oyunu lazım bize bence. Ondan sağda daha verimli olurdu. 3-5-2'de de öyle, içime sinmese de 4-4-2'lerde de öyle...
bir çok örnek verdim soldan çizgiye inip yaptığı çok asist oldu son maçlarda barışın

352 konusunda zaten aynı fikirdeyiz Victor ağabey ama 442 oynanacaksa sağ kanat sara olmalı zaten bence başka kurtarırı yok o işin

Bu gün gündemi takip edemedim. Daha kaç kez red yedik Zalewski'den yoksa iyicene bir kazık mı yedik? Son gelişmeler neler?

Her işte bir hayır vardır.
Bu Polonya köylüsü çomara verilmesi düşülen paraya devre arasında daha iyi bir oyuncu bulunabilir.
Ligin ilk yarısının %20 si bitti sayılır.Devre arasına kadar idare edeceğiz.
Şampiyonluk zaten garanti.

3412 olarak düşünüyor herhalde

3-4-2-1'de iki tane forvet arkasından sola yakın olarak oynamış İtalya maçında. O rol için bence de ideal oyuncu.

Ancak iki tane hedef santraforun arkasında tamamen merkez oynatacaksak, arkasında da Torreira-Sara olacaksa, sıkı maçlarda orta saha problemi devam sanki...

Bu gün gündemi takip edemedim. Daha kaç kez red yedik Zalewski'den yoksa iyicene bir kazık mı yedik? Son gelişmeler neler?
IMG_5149.webp

Şunu 3 kere tekrarla üstad son gelismeler bu yönde

Vargas gelmezse yiğit karagozun mariano için cektigi videonun mertens versiyonunu çekerim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt