Nedim V. Duran
10 Numara!
- 2 Haziran 2024
- 14.882
- 13.775
- 1.398
sallai vargas ikisi birden gelirse biri on numara oynar ama kim o mevkide iyi bilmiyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Alsinlar hayrini gorsunlerFb alacak seyret. Hatta ocakta alacaklar
burda bunu defalarca soyledim kimse kabul etmedi.şutu daha ön plana çıkıyor geçen yıl alanya maçını aldı, sivas maçında 2 tane şapkadan tavşan çıkarıp asist yaptı.
yine k.gümrük maçı 1 gol 1 asist yaptı, hatırlamadığım da vardır
son düzlükte hep barış sol ziyech sağ devam ettik barış takımın 1 nolu adamıydı.
Vargas oynarsallai vargas ikisi birden gelirse biri on numara oynar ama kim o mevkide iyi bilmiyorum
bir çok örnek verdim soldan çizgiye inip yaptığı çok asist oldu son maçlarda barışınİyi tabi normalde ama çift santraforlu sistemde içe çekip vurmalı bir kanattansa, çizgiye inmeli bir kanat oyunu lazım bize bence. Ondan sağda daha verimli olurdu. 3-5-2'de de öyle, içime sinmese de 4-4-2'lerde de öyle...
3412 olarak düşünüyor herhalde
Bu gün gündemi takip edemedim. Daha kaç kez red yedik Zalewski'den yoksa iyicene bir kazık mı yedik? Son gelişmeler neler?
Vargas oynarsallai vargas ikisi birden gelirse biri on numara oynar ama kim o mevkide iyi bilmiyorum
Yalnız 87 model değil ,2024 modelOrtasahaya Ndombele modeli şart.
Komserim sallai geldi gibi
Tutuklamazsan, Nasil yorumlarsin bu transferi?