Gökhan Aytepe
10 Numara!
- 25 Haziran 2012
- 17.849
- 20.433
- 2.663
Herşey Galatasaray içinama sen hep Aytepesin, transfersizlik seni bozmamış gardaşım![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Herşey Galatasaray içinama sen hep Aytepesin, transfersizlik seni bozmamış gardaşım![]()
Dizi senaryosundaki bir replik gibi oldu rtaşZiyechi istemiyor Hoca.
Sevmediği Yusufu bile tutacak kadar istemiyor
Ziyech gibi beden dili ve enerjisi düşük insanlar bizim ülkede olmuyor.Ziyechi istemiyor Hoca.
Sevmediği Yusufu bile tutacak kadar istemiyor
Derbiler ve Avrupa maçlarında sorun yaşarız imho. Torreira falan baskıya çıkınca orta sahamız vızır vızır geçilir yine.
Ne varsa satacağız bu okanı da satacağız okanı da bunu da bilin.Ya arkadaşlar hala ortasaha niye gelmiyor diye niye soruyorsunuz ? Okan buruk kendi ağzı ile ortasaha istemiyorum dedi, bunun için kimse kalkıp şu yönetime laf etmesin.
Bu adam taraftarla yorumcular ile dalga gece gece 12 kişi mi oynayacagiz demedi mi ? Ben mi hayal gördüm yoksa
Dedi demesine de o zaman 2 ayı Rabiot ile uğraşıp ne diye boşa geçirdiler? Okan Buruk, yönetim ve basın el ele taraftarı keriz yerine koyuyor. Başka da mantıklı bir açıklaması yok şu transfer döneminin ve söylemelerinYa arkadaşlar hala ortasaha niye gelmiyor diye niye soruyorsunuz ? Okan buruk kendi ağzı ile ortasaha istemiyorum dedi, bunun için kimse kalkıp şu yönetime laf etmesin.
Bu adam taraftarla yorumcular ile dalga gece gece 12 kişi mi oynayacagiz demedi mi ? Ben mi hayal gördüm yoksa
Tff den ekstra zaman talep edebiliriz büyük konuşma tolgamBeyler sakin daha 6:45 saat var ne sabırsız adamlarsınız ya
HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi