Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cükümekaaaaaaaaaa

1726236331560.webp

Bu Vargas italyanın ırzına geçen toraman değil mi yav. Yanlış mı hatırlıyorum hayvan gibi bindiriyordu
Aynen o Bundesliga'da 1-2 kere denk gelmiştim. Genelde milli takımda izledim bir kaç gün önce ki İspanya maçında da iyiydi. İlk dokunuşu flan kerem'den daha iyi doğru kullanımda oda kerem gibi skor yapabilir.

Transferi kapattiysak Allah askina biri izah etsin Zalewskinin alternatifi nasil Sallai oluyor bu nasi bi planlama 😅
Bizde öyle kardeş işine gelirse.

8 numara diye 2 ay boyunca 10 numara herif baktık, 10 numara oynar diye kanat baktık. Bek diye stoper, stoper diye de 10 gün önce sol bek bakıyorduk.
Öyle bir futbol aklı var.

Ziyech'in sakatlığı bizim açımızdan hayırlı oldu zaten +2 tribünde oturacaktı orada kalsın adamın sahada olduğu son 3 derbide pozisyonumuz yok hem Mertens hem Ziyech bu sistem kaldırmaz birini tercih edeceksek Mertens olmalı.

Ben size diyeyim hala bu Sallai'nin gelişi bile şüpheli olursa anca bir transfer becerebilir bunlar o da şüpheli.

Yoksa zaten takımdaki tavanı en yüksek 3-5 adamdan biri yusuf demir zaten ama işte kullanan yokki , vargasi çok beğeniyorum ama mesela yusuf 11 mi oynasın yoksa vargas gelip mi oynasın deseler yusuf derim ama oynatmıyor adam işte ondan vargasi istiyorum.Yusuf 11 olacak transferi kapiyoruz mertens de rotasyon olacak deseler yemin ederim gıkım cikmaz

Ya arkadaşlar hala ortasaha niye gelmiyor diye niye soruyorsunuz ? Okan buruk kendi ağzı ile ortasaha istemiyorum dedi, bunun için kimse kalkıp şu yönetime laf etmesin.

Bu adam taraftarla yorumcular ile dalga gece gece 12 kişi mi oynayacagiz demedi mi ? Ben mi hayal gördüm yoksa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt