Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aziz sen mapusta mıydınakanım oyuncudan çok ismiyle ilgileniyormuşsun gibi bir izlenim oluşuyor profil resmine bakınca![]()
tünelin ucu bombok bir yere çıktı Gökenim emre bile zeytinsiz kalmışLan nasıl bıraktıysan öyle demek isterdim ama daha kötüsü, iyi oyuncular gitti yerlerine 2 gömlek altı oyuncular geldi![]()
Macarca da değil. GürcüceBakmadan söyleyeyim fake İngilizce global dil iken herif sırf Macar diye niye Macarca yazsın. Millet ne işsiz ya

Okan buruk oynatmaz 20 dakika da 4-0 olan maçta bile 85'de oyuna aldı adamıYusuf Demir'in gitmesini istemiyorum çocuk Boey gibi kenara atıldı ilk fırsatta formayı kapacak.
Aynen o Bundesliga'da 1-2 kere denk gelmiştim. Genelde milli takımda izledim bir kaç gün önce ki İspanya maçında da iyiydi. İlk dokunuşu flan kerem'den daha iyi doğru kullanımda oda kerem gibi skor yapabilir.Bu Vargas italyanın ırzına geçen toraman değil mi yav. Yanlış mı hatırlıyorum hayvan gibi bindiriyordu
erayım iş yoğunluğu tatil ve güvenmediğim transfer komitesi biraz uzak kalmama vesile oldu. Bayadır yoktum, bu kadar uzun myc olması için organize suç, kaçakcılık, titan zinciri oluşturmam gerekirdi diye tahmin ediyorumAziz sen mapusta mıydın
Özlettin zizim nerdeydinakanım oyuncudan çok ismiyle ilgileniyormuşsun gibi bir izlenim oluşuyor profil resmine bakınca![]()
Seyyar satıcı olarak isyan ettim AkanımÖzlettin zizim nerdeydin
Emre oral oldutünelin ucu bombok bir yere çıktı Gökenim emre bile zeytinsiz kalmış
Allah razı olsun. Herkes Macarca değil demiş hangi dil ulan o zaman kimse söylememiş.Gürcü olması lazım
Bizde öyle kardeş işine gelirse.Transferi kapattiysak Allah askina biri izah etsin Zalewskinin alternatifi nasil Sallai oluyor bu nasi bi planlama![]()
ama sen hep Aytepesin, transfersizlik seni bozmamış gardaşımEmre oral oldu
Kemalim metin Cenk Hatipoğlu
Gece sonunda daha kötü şeyler olacak hissediyorum![]()