Onat Can Sağıroğlu
10 Numara!
- 22 Kasım 2008
- 19.823
- 25.777
- 2.893
Sallai Barış kanatlarıyla 442 424'e döner. Rakibin savunmadan çıkabildiği veya ikinci topları aldığı her pozisyon kalemizde tehlike olur.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sallai ekibimizde
Murat durmazin hic tasvip etmedigi biri
Kötü oynamasi icin sinerji olusturacak kerem’de de yaptigi gibi
ÖZEL | Galatasaray transfer döneminin son saniyelerine kadar oyuncu peşinde koşacak. Transfer henüz kapanmadı.
Sercanım biz dağılmış bile olabiliriz. Yenilirsek herkese komple güle güle olur.
Orta saha transferini beceremediler gibi birsey yazmistiNe yazmıştı?
Blöf diye düşünüyordur şu an aklınca. Sezon içinde anlaşıp sözleşme uzatır döner takıma.Bütün sene yatarak bunu tercih etmesi zeka seviyesini gösteriyor
Evet olayda bu sen ziyech yerine sallai diger kanada baris koydunmu Mertens yerine Sara koydunmu dinamiklik zaten artiyor
Ama Icardi Osimhen olunca yine ayni seyi yasicaz orta saha 1 kisi eksik olacak ozellikle derbi maclarinda orta sahayi veren maci veriyor
Tabi ki macina gore degisik sistem olabilir o konuda katiliyorum sana. Simdi AL'de salliyorum Tottenham macinda cift forvet risktir, o maca degisik bir planla cikarsin. Aynisi Kadikoy deplasmani icin gecerli ben ona birsey demiyorum. Ama ligin genelinde diyelim, forvetlerimiz fit oldugunda mecbur Osimhen ve Icardi oynayacak. Bunlardan hic biri yedek kalmayi kabul etmez ki etmemeli de zaten, oyle bir luksumuz yok demek istedim.Abi sinirlenmene gerek yok onun hesabini evet hoca yapacak zorluk seviyesi yuksek maclarda
Orta sahan 1 kisi eksik olacak
Biliyoruzki bu tip maclari orta saha aliyor anadolu takimlarina istersen 3 forvet oyna sorun olmaz zaten mertensde forvet gibi oynuyor
Ama atiyorum Besiktas deplasmaninda Kadikoyde cift forvet ciddi sorun yaratir bunu cozecek olanda hoca kotu sonuclar gelirse hesabini verir osimheni ben olsam bende aldiririm ama ozaman iste icardi mertens kadsr kosmali orta sahaya destek vermeli
@celal ayar (cemil ayar ) aziz kaanın diğer hesabı mıOrta saha transferini beceremediler gibi birsey yazmisti
Icardi dönene kadar yapmaz onu ama sonrasında yaparsa çok küfür yer ortasahada melo bile olsa o sistemle oynayamaz ,illa ben kovulmak istiyorum diyorsa o ayrı tabi olabilesi tek mantıklı sistem herkes söylüyor 3lu ortasaha bukadar basitSallai Barış kanatlarıyla 442 424'e döner. Rakibin savunmadan çıkabildiği veya ikinci topları aldığı her pozisyon kalemizde tehlike olur.