Aziz Kaan
10 Numara!
- 10 Aralık 2008
- 16.587
- 9.879
- 2.068
Serdarım olursa şaşırmamİfb ayartmıştır, sezon sonu bedava alcaklarya.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Serdarım olursa şaşırmamİfb ayartmıştır, sezon sonu bedava alcaklarya.
Samiyen transferi kapattık twitini silmiş. Ertan'a kalsa bi ton adam gelmişti. %10 umutlanabilirsin.Keyfim inanilmaz kacti
Biri gelmese bile direkt kapattik transferi demeselerdi keske
İyi nöbetler herkeseSecom hadi dediğin gibi olsun bjk de taş gibi takım oldu, bu sene işler karışıkOnlarda Mourinho dezavantajı var. İsmail ile zirveyi gördüler haberleri yok. Dağılacaklar yeterki sağlam duralım.
Kesinlikle, işte o yüzden 2 yıldır söylüyorum ilk önce hocaya çok iyi bir yardımcı lazimdi diye çünkü yanındaki gözlüklü herif bildiğin okey yancilarindan hoca maça değil, onlarca yanlış yapıp degistirmemesi büyük rezillik umarım fener maçında bizi rezil etmezde öyle giderYaparsa da her maç düelloya dönmeye aday. ADS maçında fragmanını gördük.
Maalesef@Alper Altun orta saha almayacak mıymışz amirim
Jakobs’u stoper yazmaya son verelim lütfen. Delinin biri kuyuya taş attı herkes peşinden gidiyor. Adam hayatında hiç oynamadığı bi mevkide, daha önce hiç bu sistemde oynamamış bi takımda mı oynayacak ilk kez? Stoperlik meziyeti bambaşka bir şey, hele ki üçlüde.Muslera(1)
Günay
Sanchez(2) - Nelsson(3) - Jacobs(4)
Metehan - Kaan - Abdülkerim
Sallai(5) - Sara(6) - Torreira(7) - Demirbay - Barış
Jelert(8) - Yunus - Berkan - Yusuf(9) - Jacobs(J)
Ziyech(10)
Icardi(11) - Osimhen(12
Batshuayi(13) - Mertens(14)
Atam tatilde bittiysen demek kiHafta bitti, ben de bittim. Tatil formdan düşürmüş biziİyi nöbetler herkese
Hep öyle zaten. Hiç hata yaptıklarını görmedik. Eleştiri nasılsa topçuya, Scout ekibinin transfer öncesi yorumları da birebir. Dünyanın en iyileriİyi oyuncu ama maliyet yönünden olumsuz demişler.
Oyuncu ile ilgili bilgi versene yahu.Ne oynayacağımıza bağlı
İki tane transfer bekleyen okan Hoca’yı da kandırmışlar. Yazıklar olsun hepsineMaalesef