Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Muslera
Kaan sançez apo köhn
Ziyech toreira demirbay barış
Mertens icardi

45-50 m euro hacadık ve

Muslera
Jelert sançez apo jakobs
Sallai toreira sara barış
Osimhen icardi

Şimdi biz güçlenmiş mi olduk (gülerek)

80bee9e5-614e-441f-b48e-37e25572c074.webp

Ulan o değil de ne idüğü belirsiz abuk subuk topçuları ikna edip alamadık ya bu bana çok koydu arkadaş.

Jakobs’u stoper yazmaya son verelim lütfen. Delinin biri kuyuya taş attı herkes peşinden gidiyor. Adam hayatında hiç oynamadığı bi mevkide, daha önce hiç bu sistemde oynamamış bi takımda mı oynayacak ilk kez? Stoperlik meziyeti bambaşka bir şey, hele ki üçlüde.
Muslera
Jelert - Sanchez - Nelsson - Jacobs
Sallai - Torreira - Sara - Barış
Icardi - Osimhen​

Galatasaray hicbir zaman kontra oyunu oynamamistir, oynamaz da. Anlik olarak olabilir ancak ana oyun plani olarak olmaz.
Nasil oynamamistir yav, biz uefada barcelonayla karsilasirken tiki taka mi oynuyorduk, yada okan buruk ilk sene ne oynatiyordu. Kapali oynayip kontraya cikarak aldik o skorlari.
Olivieranin bile siritmadigi sistem.

Zalewski mi Sallai mi daha uygun idi bizim için, oyuncu profili olarak nasıl farkları?

bonservis 6 maaşı 1.5 seklinde saat 9 gibi zalewski haberi gelmeye başlasa tepkiniz ne olurdu.

14+2 opsiyon+2kiralama total 18m paket.
Ocakta da 15m medina gelecek.
Çok fena girmiş zorunlu opsiyon, öbür oyuncunun haberini görmedim bile mou aynen roma gibi deli gibi no name yada vasat adamlara para harcatiyor biraz düzgün yönetim ve ilk seneki Okan olsaydı mounun tazminatini alışını çok rahat izlerdik bu yil

Verdim ya geçenlerde

Her sallai ismi geçince aynı şeyi soruyosun
Barış Alper v2 sen mi yazmıştın?
Olum iyi misin lan 1000 kişi 1000 tane şeyi yazıyor nasıl aklımızda tutalım?
Bir şey sorduk yine pankreas ağrıttın şurada 2 cümle yazacan. Yazma ulan istemiom :/

Kucuk takimlar icin osurtucu bi 11 fakat avrupa ve derbilerde olmaz bu bence
Osimhen - Icardi kafes dövüşü yaptırmadığımız sürece 3'lü defans oynarız diye tahmin ediyorum.

Bu ikisini dünyada kesebilecek bir güç yok ön bölge mutlak 2 forvet olur artık arkasını random dizecez.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt