Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Orta sahamiz cok yumsak kaliyor, serefsizler orada üstünlük kuracak

Hele hoca 4-2-3-1 ile cikarsa bitti o is simdiden söyleyim, 3lü orta saha sart Torreira-Sara-Kaan. Eldeki malzeme bu.

Baris-Osimhen-Sallai
Torreira-Sara-Kaan
Ismail-Sanch-Nels-Jelert
———Muslera———

Kaanın yürüyecek hali yok.

Bir de osimheni almasak daha iyiydi sanki millet kadro kuramıyor çift forvet muhabbetine :)

Jelert Nelson Davinson Jakobs

Toreira

Demirbay. Sara

Sallai. Barış

İcardi

Al işte mis gibi takım

Lincoln o topu sokmasa

Ayhan o golü atmasa

Arda şov yapmasa o maçlar çözülemezdi.
İşte bir tek o sene mücadele baya güçlüydü genç kadroyduk Emre Güngör Uğur Uçar Barış Özbek Serkan Çalık Servet Volkan Arslan Servet Çetin Arda da gençti yoksa bu oyuncularla sadece mücadele ile şampiyon olur adminim

Dervişoğlu nu neden aldık ki abi biz. Sözleşmesi bitene kadar kiralamak için mi

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

images

Bir de osimheni almasak daha iyiydi sanki millet kadro kuramıyor çift forvet muhabbetine :)

Jelert Nelson Davinson Jakobs

Toreira

Demirbay. Sara

Sallai. Barış

İcardi

Al işte mis gibi takım

osimhen olmasa bu yıl şampiyonluk şansımız yoktu bence, hala bir umut varsa osimhenin hayvanlığındandır. nasıl birini aldığımızı çoğu kişi henüz idrak edemedi pek.

Hele hoca 4-2-3-1 ile cikarsa bitti o is simdiden söyleyim, 3lü orta saha sart Torreira-Sara-Kaan. Eldeki malzeme bu.

Baris-Osimhen-Sallai
Torreira-Sara-Kaan
Ismail-Sanch-Nels-Jelert
———Muslera———

bu orta saha sezonda 3 golu bulamaz

Abi kesin kapattik mi transferi

Kesinse film izlemeye gececem

Baris-Osimhen-Sallai
Torreira-Sara-Kaan
Ismail-Sanch-Nels-Jelert
———Muslera———
O maça orta saha Torreira Berkan Önlerine Sara mantikli olur bence Kaandan çok.Mertens oyun gidişatında bence mantikli.

Millet bunu anlamamakta israr ediyor

4-4-2‘de iki forvetin biri sürekli geriye gelip orta sahayla baglanti kurmali Elmander gibi mesela

Osi ve Icardi bu tip forvet degiller. Aslinda bu ikili cift forvet icin uygun degil. Bir forvetin Icardi veya Osimhen olur digeri de Lautaro veya prime Mertens gibi olur öyle cift forvet oynarsin.

3-5-2 ile kurtarilabilir ama bunun icin uygun kanat beklerimiz yok bence

Ne bok yicez bilmiyorum
3 - 5- 2 oynayacağız dediklerinde de ben bunu dedim. İki santraforumuz da hedef santrfor, saf golcüler diye.
Çift santrfor oynamak istiyorsak olacak olan şey belli, sara santrforlarla bağlantıyı kuracak sallai ve barış orta sahaya yardım edecek

5. yıldızı takınca sevinmeyın o zaman

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt