Sedat Yıldız
Büyük Kaptan
- 30 Aralık 2021
- 22.649
- 20.658
- 1.848
Nerede Sallai?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
21.45 - 22.00 gibi inecek galiba üstadNerede Sallai?
Orta sahamiz cok yumsak kaliyor, serefsizler orada üstünlük kuracak
Hele hoca 4-2-3-1 ile cikarsa bitti o is simdiden söyleyim, 3lü orta saha sart Torreira-Sara-Kaan. Eldeki malzeme bu.
Baris-Osimhen-Sallai
Torreira-Sara-Kaan
Ismail-Sanch-Nels-Jelert
———Muslera———
dursuncuysan söyle kımse yargılamayamaztabii ki hayir üstad
ama forumda dursun yüzünden puan kaybı isteyenler var buna karsiyim
İşte bir tek o sene mücadele baya güçlüydü genç kadroyduk Emre Güngör Uğur Uçar Barış Özbek Serkan Çalık Servet Volkan Arslan Servet Çetin Arda da gençti yoksa bu oyuncularla sadece mücadele ile şampiyon olur adminimLincoln o topu sokmasa
Ayhan o golü atmasa
Arda şov yapmasa o maçlar çözülemezdi.
BittikKaanın yürüyecek hali yok.
Bir de osimheni almasak daha iyiydi sanki millet kadro kuramıyor çift forvet muhabbetine
Jelert Nelson Davinson Jakobs
Toreira
Demirbay. Sara
Sallai. Barış
İcardi
Al işte mis gibi takım
Orta sahamiz cok yumsak kaliyor, serefsizler orada üstünlük kuracak
Hele hoca 4-2-3-1 ile cikarsa bitti o is simdiden söyleyim, 3lü orta saha sart Torreira-Sara-Kaan. Eldeki malzeme bu.
Baris-Osimhen-Sallai
Torreira-Sara-Kaan
Ismail-Sanch-Nels-Jelert
———Muslera———
dursun maskesiyle çekilmiş fotoğrafın varmıştabii ki hayir üstad
ama forumda dursun yüzünden puan kaybı isteyenler var buna karsiyim
O maça orta saha Torreira Berkan Önlerine Sara mantikli olur bence Kaandan çok.Mertens oyun gidişatında bence mantikli.Orta sahamiz cok yumsak kaliyor, serefsizler orada üstünlük kuracak
Baris-Osimhen-Sallai
Torreira-Sara-Kaan
Ismail-Sanch-Nels-Jelert
———Muslera———
3 - 5- 2 oynayacağız dediklerinde de ben bunu dedim. İki santraforumuz da hedef santrfor, saf golcüler diye.Millet bunu anlamamakta israr ediyor
4-4-2‘de iki forvetin biri sürekli geriye gelip orta sahayla baglanti kurmali Elmander gibi mesela
Osi ve Icardi bu tip forvet degiller. Aslinda bu ikili cift forvet icin uygun degil. Bir forvetin Icardi veya Osimhen olur digeri de Lautaro veya prime Mertens gibi olur öyle cift forvet oynarsin.
3-5-2 ile kurtarilabilir ama bunun icin uygun kanat beklerimiz yok bence
Ne bok yicez bilmiyorum
dursuncuysan söyle kımse yargılamayamaz
misal ben dursuncuyum
Yep.Sallai bek kovaliyor mu?