Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.030
- 101.256
- 5.238
yengi iyiymiş
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Düzenli oynamama sebebi yerine oynayan oyuncudan kötü olması mı yoksa başka sebebi mi var peki?Freiburg’da duzenli ilk 11 oynamayan ve kotu istatistiklere sahip olan bir oyuncuya yillik 2.5m euro verdik
Transfer doneminin ilk gununden son gunune kadar iletisim ve transferlerin maliyetleri konusunda rezalet bir donem gecirdik
Jelertin kayip abisini bulduk beyler. Şimdi seyredin siz jelerti
Valla yemin ettim orta saha alınmadan tek bir ürün almayacağım diye ulan bu kadar mı zor bir orta saha almak inadı mı yapıyorsunuz. Ezel'in kör anası görüyor orta sahadaki sıkıntıyı bunlar görmüyor.
jelertin fizikli halini bulmuslarJelertin kayip abisini bulduk beyler. Şimdi seyredin siz jelerti
Fizikli takım olduk diye memnunum diyen bayağı var, herhalde ben okumuyorumdur sadece bunları.
Kimseyi aşağıladığım da yok, neyin tribine girdiysen verdiğin fikri kendinde uygula, çık bir daha da girme.
Charmender-charmelon var. Şimdi sirada charizard i bulmakta üstadjelertin fizikli halini bulmuslar
cenki ucaktan atmıslar heraldeDüzenli oynamama sebebi yerine oynayan oyuncudan kötü olması mı yoksa başka sebebi mi var peki?
Milli maçlar dışında çoğumuzun bilmediği bir adam malum.
x6.25 gibi devasa bir sebebi varSallai nin yüzü gülüyor beyler neden acaba![]()
Baba dönene kadar:
Muslera
Jelert Nelsson Sanchez Jacobs
Torriera Kaan
Sallai Sara Barış
Osimhen
Apokerim
Berkan
Demirbay
Batşuayi
Mertens
Fizik ve atletizm işini hallettik gibi sanki ne diyorsunuz?
Yalandan telefon ile konuşur gibi dolanıyorYuzsuz hatipogluna mikrofon tutun
Kullanıyorlar zaten, kendince benim söylediklerime laf sokmaya çalışan kaç tane adam var burada, görmediklerimi sanıyorlar umursamayıp geçiyorum.Forumdaki futbol cahilleri ifadesini biri sana kullansa tepkin ne olurdu aşağılama değil diyorsun ya ?