Aykut Keskin
Büyük Kaptan
- 28 Haziran 2012
- 20.964
- 10.468
- 2.223
Adam yiyen Orta saha yok mu?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben Mertensi 30 dakikalik oyuncu olarak düşündüğüm için 2 forvet yada 10 numaralı bir sistem olacaksa gelmesini isterim. Yusuf evet kosmayan bir oyuncu ama Gol ve asist olarak kilit açabilen bir oyuncu şuan takımda kilit açabilecek oyuncu sayısınin azaldığıni da düşünürsek uygun maliyetli olursa alınmalı. Ligimizde çok iş yapacaktır.
Gidenlerin de boylarini yazabilirmisin rts? Bi kiyaslama yapalimjakobs 1.83
sallai 1.84
osimhen 1.85
batshuayi 1.85
orta sahayada şöyle 1.84 birini getirirsek bu takım iş yapar
mesela jelert fındığı yerine 1.87 doue eklemeside iyi olurmuş
2 sene daha istikrarı sağlarsak kulübü kapatırızOcak 2024'te orta sahamız eksikti, 2 transfer döneminin ardından Eylül 2024'te sol kanadımız, sol bekimiz, orta sahamız, sağ bekimiz eksik
Sadece 22/23 sezonunda fazla mac kacirmis. Hic bir sezonda ligde 2000+ dk oynamamis. Ustelik 27 yasinda.Düzenli oynamama sebebi yerine oynayan oyuncudan kötü olması mı yoksa başka sebebi mi var peki?
Milli maçlar dışında çoğumuzun bilmediği bir adam malum.
O degilde para göz anasi nasil 6 ay yatip para kazanamamasina göz yumdu onu anlamadimMal ya, yok ben Turkiye'de napacam EPL ya da Real Madrid istiyorum falan diyordu birde anasi var tabi. Bize gelmis olsa topunu oynardi en kotu Istanbul'da yasardi.
Kumarda vuruyordur o kadın parayıO degilde para göz anasi nasil 6 ay yatip para kazanamamasina göz yumdu onu anlamadim
Tuhaf insanlar bende cozemedim.O degilde para göz anasi nasil 6 ay yatip para kazanamamasina göz yumdu onu anlamadim