Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Galatasaray tarihinin yüz karaları. Önceki dönemde verdikleri maaşları M.Cengiz yıllarca toparlamaya çalıştı, bakalım şimdi kim üstlenecek bu görevi. Bunlar beceriksiz falan değil, bunlar hain, bunlar Galatasaray üzerinde para ve popülarite kazanmaya çalışan menfaatçiler. Bunları istifa ettirmek yetmez, bunları kulüpten de ihraç etmek lazım.

Bu arada açık konuşayım Jacobsla Sallai’ye bu maaşları verdikten sonra o sözleşmeleri bizde tamamlarlar. Şu an için Jelert de öyle ama belki gelişir.

Sara için de ümitli değilim şu an.

Kısacası alıp iyi karla satabileceğimiz bir adam da bence almadık.

Haluk Uğur'a özenmiş hafif yükselince prim taktiği yapmış.

yanlız aldığı süreye göre skor katkısı geçtiğimiz sezonlarda çok yüksek değil mi? neredeyse 2 maçın birinde skor katkısı yapmış gibi.

bazen statsler yanıltıcı olabiliyor, onu demek istiyorum.
Olabilir benim sevdiğim bir adam zaten ama böyle adamlardan verim almak için iyi bir sistem yapısı gerekiyor.

Fizik kalitesi olarak fark yaratacaktır, ince işler beklemiyorum.

Çalımla dribbling yapacak adam yok takımda Zalewski ya da Çük en azından bu konuda faydalı olurlardı, neyse devre arası bir 20 daha harcarlar kendilerini kurtarmak için.

Bu arada açık konuşayım Jacobsla Sallai’ye bu maaşları verdikten sonra o sözleşmeleri bizde tamamlarlar. Şu an için Jelert de öyle ama belki gelişir.

Sara için de ümitli değilim şu an.

Kısacası alıp iyi karla satabileceğimiz bir adam da bence almadık.
İsmail hakkında düşüncelerin nelerdir üstad

Bundesligayi düzenli seyrettigimden şunu diyebilirim, rashica nın bundesliga perfomansı bundan rahat bir-iki gömlek üstündü, profil olarak benzer oyuncular, karar benim olsa ve birini secmemi isteseler rashica derdim

İsmail hakkında düşüncelerin nelerdir üstad
Ben izlediğim sekanslarını beğenmiştim ama doğru rol ve yönlendirme gerekiyor. Genel kanı yine de ortalama bir oyuncu olduğh yönünde, daha çok izleyenlerin görüşü bu.

sleep2.gif

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt