Göktuğ Demirbağ
10 Numara!
- 24 Haziran 2013
- 19.409
- 5.353
- 1.873
Okan Hoca saçmalamazsa Paok+ fb galibiyetleri takımı yine havaya sokar. Olan oldu, paralar verildi, topçular geldi mümkünse artık iyi futbol izlemek istiyoruz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gerekirse onu oynatacak. Bazen mevkinin boş olması eldekilerin kıymetini bilmeyi gerektirir. Oraya bir oyuncu devşirirsin hepsinden iyi oynar. Fatih hoca bunu gerçekten muhkem yapıyordu. Ancak Okan hoca bunu sadece Boeyde yaptı o da zaten kendi mevkisinin oyuncusuydu.N'oldu simdi Yusuf Demir kaldi mi?
Anadolu maçları değil de büyük maçlarda puan alamayızRezalet ötesi bir transfer dönemi geçirdik. 60 milyon veya ne kadarsa işte para harcadık fakat başakşehir kalitesinde transferler yaptık. Osimhen’le Batşuayi’yi çık diğer alınanların tamamının katkısı Boey+Kerem’in yarısı bile etmez. Büyük güç kaybettik. Aksini iddia eden olursa 6 ay sonra tekrar konuşuruz. Bu kadroyla anadolu takımlarını ıkına ıkına yener ancak Okan
jelerti yedik bilePeki asıl soru şu olmalı
Okan eğer kalırsa ilk kimi yer ?
Bence 1. Jelert 2. Sara
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Gardaşım anlık Hatipoğlu mu
Görselin kafa kısmı tam editlenmelik ama aşırı eriniyorum
4-2-3-1Hoca farkında değil kredim var zannediyor ama fener maçında bir rezillik yaşanırsa cok kötü şekilde gider o yüzden umarım saçmalamayı ve kibiri biter artik
Kesinlikle.dogru kadro dizilis. osimhen oynar Nelson oynar diyorum4-2-3-1
Nando Jelert Davinson Apokerim Jacobs Kaan Torreira Sara Barış Sallai Icardi.
Maçın 11'i bile belli sadece Icardi ne durumda onu bilmiyorum. Jelert dışında soru işaretim yok