Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Okan Hoca saçmalamazsa Paok+ fb galibiyetleri takımı yine havaya sokar. Olan oldu, paralar verildi, topçular geldi mümkünse artık iyi futbol izlemek istiyoruz

N'oldu simdi Yusuf Demir kaldi mi?
Gerekirse onu oynatacak. Bazen mevkinin boş olması eldekilerin kıymetini bilmeyi gerektirir. Oraya bir oyuncu devşirirsin hepsinden iyi oynar. Fatih hoca bunu gerçekten muhkem yapıyordu. Ancak Okan hoca bunu sadece Boeyde yaptı o da zaten kendi mevkisinin oyuncusuydu.

G702 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hoca farkında değil kredim var zannediyor ama fener maçında bir rezillik yaşanırsa cok kötü şekilde gider o yüzden umarım saçmalamayı ve kibiri biter artik

GXXpZQFWIAI5FEC

Rezalet ötesi bir transfer dönemi geçirdik. 60 milyon veya ne kadarsa işte para harcadık fakat başakşehir kalitesinde transferler yaptık. Osimhen’le Batşuayi’yi çık diğer alınanların tamamının katkısı Boey+Kerem’in yarısı bile etmez. Büyük güç kaybettik. Aksini iddia eden olursa 6 ay sonra tekrar konuşuruz. Bu kadroyla anadolu takımlarını ıkına ıkına yener ancak Okan
Anadolu maçları değil de büyük maçlarda puan alamayız

Sağ bekte Jelert yerine Kaan izlemeyiz bu sezon inşallah. Oynamazsa aralarında para toplayıp ödesinler bonservisini.

Bu kadro hiç bir formationa uygun değil gibi. Tüm olay Osimhem İcardi yi beraber oynatmak sevdasından kaynaklanıyor.

Hoca farkında değil kredim var zannediyor ama fener maçında bir rezillik yaşanırsa cok kötü şekilde gider o yüzden umarım saçmalamayı ve kibiri biter artik
4-2-3-1

Nando Jelert Davinson Apokerim Jacobs Kaan Torreira Sara Barış Sallai Icardi.

Maçın 11'i bile belli sadece Icardi ne durumda onu bilmiyorum. Jelert dışında soru işaretim yok

Geri dörtlü ile oynayalım desek elde bir sağ bek bir sol bek var
Geride üçlü yapalım desek elde dört stoper ve bir Metehan var, stoperlerin ikisinin form durumu tartışılır
Mecbur çift forvet oynayacaksın elde Icardi Osimhen var, Batshuayi ve Mertens ile orayı tamamlarsın en azından

Orta sahada bir sürü adam var ama ikili üçlü düzgün bir yapı oluşturmak zor görünüyor
Kanat desen Barış dışında hepsi soru işareti, çift forvet yüzünden çok yük de binecek bunlara

Maalesef durum vahim. Normalde böyle sezonlarda birkaç genç oyuncu kazanırsın ama onu oynatacak hoca yok hatta Yusuf Yunus her şeye rağmen zor dakika alır. Ali Turap elde tek bek olmasına rağmen yollandı.

Durum vahim

Biz en iyi maçlarımızı hem gs de hemde millu takımda kaan göbekte oynarken izledik ,yapacağı belli bücürun kaan torreira sara yapacak eğer 2025 yılı mayıs ayını görmek istiyorsa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt