Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Abi sana katılmıyorum. O adamin net olarak ayaklari ile beyni arasinda 3-5 saniye değişken olarak lag var. Kanitlayamam ama %100 eminim. Beyninden sağ ayak ileri atma reseptör emri gidiyor ayağı 5 saniye sonra atiyorBu arada herkes köhn gitti diye sevindi ama 3-5-2 nin solunu çok güzel oynardı bence
jahren gibi ters kelepçe yaka paça baş önde alınmış deniyor #freeferamus
Üstad bizim taraftarda zengin cocugu tripleri varYa arkadaşlar evet yanlışlar plansızliklar olabilir de tarihin en kötü transfer dönemi falan gibi garabet yorumlar yapmayın. Daha 2 sene önce Cicaldau Morutan gibi oyuncular peşinde kosuyorduk. Kulüp Osimhen gibi bir canavar getirmis. 2 yıl üst üste şampiyon olmuş. Evet plansızliklar beceriksizlikler hatta skandallar da var. Ama bazı şeyleri abartmayın twitter algılarına gelmeyin. 11 yıl şampiyon olamamis kulüpte bile bizdeki kaosun çeyreği yok. Bu kulübe ne çöpler geldi Allah aşkına bu yorumları nasıl yapıyorsunuz inanılır gibi değil.
G702 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Böyle bir kadro ile hiç çıkmadık ki biz.-----------------muslera
------jason denayer Serdar Maicon
Mariano----Fernando--T.Ciğerci----Gary
-------------------Belhanda-----------
---------------Derdiyok----Gomis-------
hatırlayan oldlar burada mı
bil bakalım hangi maç buBöyle bir kadro ile hiç çıkmadık ki biz.
Menderes dönemi, bitek oldlar bilir-----------------muslera
-----------------muslera
sen kimsin jeğenimMenderes dönemi, bitek oldlar bilir
Sara norwich 10 civarına almis, takimin yıldızı olmuş. Ligin en iyi 11ine girmis, rating olarak lig de 3. Sırada. 9 milyona asla alamazsin. O ligden bu sene yapılan oyuncu ödemelerine bakın lütfen. Nakit versen 15 alırdın ama taksit olunca 18e geliyor. Sara çok net iyi topcu. Jelert dışında alınan diğer isimler belli seviyeye gelmis oyuncular. Jelert ederi 5-6 maximum.Transfer döneminde bizim adimiza en büyük kayip kerem oldu
Eger güc kaybettik diyeceksek bu kerem üstünden olabilir
Ben sara’nin hem ndombele den hem de gecen sezon ki oliveira dan daha cok katki verecegini düsünüyorum
Aurier den hic faydalanamadik,jelert den faydalanacagiz bence gelisime acik genc bir oyuncu
Jacops’u hic izlemedim ama simdilik köhn yerine geldigi icin bekleyip görecegiz,en azindan köhn kadar idare eder diye tahmin ediyorum,ekstra performans sergilerse gücleniriz zaten
Sallai ise daha cok rashica profilinde bir oyuncu gibi duruyor,takim oyununa katki saglar
Forvet hattinda ise tartismasiz bir sekilde güclendik osimhen ve batshuayi ile,gecen sezon vinicus vardi
Bizim icin genel olarak en büyük kayip erden timur,uyumlu huzurlu bir aile ortami olmayacagini düsünüyorum sezon boyunca
Bunu yönetim saglamali ama ortada yönetim diye birsey yok,kendi cikarlari icin reklam pesinde kosan insanlar var
Güclendik veya güc kaybettik tartismasinin ana nedeni harcanan bonservis ücretleri,jelert 4.5 milyona sara ise 9 milyon’a gelmis olsaydi daha baska seyler konusurduk bana göre
Hangisi iyi üstadoğuza vermediğimiz paraya gittik sallai'yi aldık, maaş olarak en az 2 katı
sallai transferine sallamıyorum ama yerli/maaş/skorerlik olarak düşününce net oğuzu alırdımHangisi iyi üstad
Ben sallai derim
Sara norwich 10 civarına almis, takimin yıldızı olmuş. Ligin en iyi 11ine girmis, rating olarak lig de 3. Sırada. 9 milyona asla alamazsin. O ligden bu sene yapılan oyuncu ödemelerine bakın lütfen. Nakit versen 15 alırdın ama taksit olunca 18e geliyor. Sara çok net iyi topcu. Jelert dışında alınan diğer isimler belli seviyeye gelmis oyuncular. Jelert ederi 5-6 maximum.
SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi