Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
-----------------muslera

------jason denayer Serdar Maicon

Mariano----Fernando--T.Ciğerci----Gary

-------------------Belhanda-----------
---------------Derdiyok----Gomis-------

hatırlayan oldlar burada mı

Bu arada herkes köhn gitti diye sevindi ama 3-5-2 nin solunu çok güzel oynardı bence
Abi sana katılmıyorum. O adamin net olarak ayaklari ile beyni arasinda 3-5 saniye değişken olarak lag var. Kanitlayamam ama %100 eminim. Beyninden sağ ayak ileri atma reseptör emri gidiyor ayağı 5 saniye sonra atiyor

Beşiktaş yedek stoperi yok , bekleri zayıf ve onların sa yedeği yok. Immobile dışında forvetleri yok, kanatları zayıf. Rafanin ayağına bakıyorlar ama taraftarları inanilmaz mutlu. Avrupa maçları başlayınca gorecem besiktasi. Bizim çok daha dengeli ve güçlü kadromuz var. Yok denilen orta sahada bile kerem demirbay, Kaan ayhan, berkan kutlu var. Keşke 8de alsaydık ama Tek eksiğimiz o kaldı. Rize ve Antep maçlarında iyi oyun ve galibiyetler Umarim karamsar tabloyu ortadan kaldırır. Fener sitesi transfer markette bile ligin açık ara en değerli kadrosuyuz, ligin çok çok üstünde kadromuz var.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ya arkadaşlar evet yanlışlar plansızliklar olabilir de tarihin en kötü transfer dönemi falan gibi garabet yorumlar yapmayın. Daha 2 sene önce Cicaldau Morutan gibi oyuncular peşinde kosuyorduk. Kulüp Osimhen gibi bir canavar getirmis. 2 yıl üst üste şampiyon olmuş. Evet plansızliklar beceriksizlikler hatta skandallar da var. Ama bazı şeyleri abartmayın twitter algılarına gelmeyin. 11 yıl şampiyon olamamis kulüpte bile bizdeki kaosun çeyreği yok. Bu kulübe ne çöpler geldi Allah aşkına bu yorumları nasıl yapıyorsunuz inanılır gibi değil.

G702 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Üstad bizim taraftarda zengin cocugu tripleri var

Fena bir transfer sezonu geçmedi

Sadece iletisimsizlik ve transfer süreçleri yanlis yürütüldü. Bir de en büyük eksik orta saha tabii

-----------------muslera

------jason denayer Serdar Maicon

Mariano----Fernando--T.Ciğerci----Gary

-------------------Belhanda-----------
---------------Derdiyok----Gomis-------

hatırlayan oldlar burada mı

Ic saha genclerbirligi maci

Mac skoru 5-1

Bir sonraki hafta basaksehir’e karsi tudor kararsiz kaldi cift forvet is yaptigi icin ama etkili kanatlari olan basaksehir’e 3’lu de cikmak istemedi

Basaksehir macina 4-3-1-2 cikti ve farkli sekilde maglup olduk

Son 1 saate böle girdik

8dabd912-074e-4128-baa7-bb149081e3c3.webp

Transfer döneminde bizim adimiza en büyük kayip kerem oldu

Eger güc kaybettik diyeceksek bu kerem üstünden olabilir

Ben sara’nin hem ndombele den hem de gecen sezon ki oliveira dan daha cok katki verecegini düsünüyorum

Aurier den hic faydalanamadik,jelert den faydalanacagiz bence gelisime acik genc bir oyuncu

Jacops’u hic izlemedim ama simdilik köhn yerine geldigi icin bekleyip görecegiz,en azindan köhn kadar idare eder diye tahmin ediyorum,ekstra performans sergilerse gücleniriz zaten

Sallai ise daha cok rashica profilinde bir oyuncu gibi duruyor,takim oyununa katki saglar

Forvet hattinda ise tartismasiz bir sekilde güclendik osimhen ve batshuayi ile,gecen sezon vinicus vardi

Bizim icin genel olarak en büyük kayip erden timur,uyumlu huzurlu bir aile ortami olmayacagini düsünüyorum sezon boyunca

Bunu yönetim saglamali ama ortada yönetim diye birsey yok,kendi cikarlari icin reklam pesinde kosan insanlar var

Güclendik veya güc kaybettik tartismasinin ana nedeni harcanan bonservis ücretleri,jelert 4.5 milyona sara ise 9 milyon’a gelmis olsaydi daha baska seyler konusurduk bana göre
Sara norwich 10 civarına almis, takimin yıldızı olmuş. Ligin en iyi 11ine girmis, rating olarak lig de 3. Sırada. 9 milyona asla alamazsin. O ligden bu sene yapılan oyuncu ödemelerine bakın lütfen. Nakit versen 15 alırdın ama taksit olunca 18e geliyor. Sara çok net iyi topcu. Jelert dışında alınan diğer isimler belli seviyeye gelmis oyuncular. Jelert ederi 5-6 maximum.

Sara norwich 10 civarına almis, takimin yıldızı olmuş. Ligin en iyi 11ine girmis, rating olarak lig de 3. Sırada. 9 milyona asla alamazsin. O ligden bu sene yapılan oyuncu ödemelerine bakın lütfen. Nakit versen 15 alırdın ama taksit olunca 18e geliyor. Sara çok net iyi topcu. Jelert dışında alınan diğer isimler belli seviyeye gelmis oyuncular. Jelert ederi 5-6 maximum.

Katiliyorum aksini söylemiyorum

Ama kagit üstünde bizim gibi kulupler 18 milyon euro verdigi zaman bambaska bir beklenti olusuyor dogal olarak

Yoksa yazdiklarin tabiki dogru bilgiler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt