Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Avrupada kesin daha iyi olacağımız kesin bence, artık ezilmeyiz
Avrupa maçlarında

Muslera
Kaan
Sanchez
Nelsson
Jakobs
Torreira
Berkan
Sara
Barış
İcardi
Osimhen

Denenmeli bence içeride özellikle. Bu kadro daha az geçiş yer üç orta saha özellikli oyuncu ile.

Keza aynı şekilde lig derbilerinde de buna yakın bit şey lazım.

Kalan maçlarda Mertens yine en kritik adam olur. Çünkü kilidi çözecek başka isim yok kreatif.

Derbi
Avrupa maçları

Enerji ve savunma ile

Kalan maçlar kreatif ayaklar ile kazanılır

jakobs’tan umutlu olmaya calısıyorum
hızı zartı zurtu,
bu ligde bi sekilde kurtarmalı diyeceğim ama her gelen zaten bi güzel iş yapıyor 2-3 maç sonra yetenek fukarasına dönüyor

1000007441.webp

Avrupa maçlarında

Muslera
Kaan
Sanchez
Nelsson
Jakobs
Torreira
Berkan
Sara
Barış
İcardi
Osimhen

Denenmeli bence içeride özellikle. Bu kadro daha az geçiş yer üç orta saha özellikli oyuncu ile.

Kalan maçlarda Mertens yine en kritik adam olur. Çünkü kilidi çözecek başka isim yok kreatif.

Derbi
Avrupa maçları

Enerji ve savunma ile

Avrupada kesinlikle çıkılacak en fizikli en atlet takımla çıkmalıyız.

Avrupa maçlarında

Muslera
Kaan
Sanchez
Nelsson
Jakobs
Torreira
Berkan
Sara
Barış
İcardi
Osimhen

Derbi
Avrupa maçları

Enerji ve savunma ile

ileri 3lüyü nasıl dizeceksin?

ben 3 tane net transfer bekliyorum ocakta

2si orta saha
Ben Ocak ayına kadar seçim ve ondan sonra Barış Alper, Nelson veya Sanchez'in satışını bekliyorum alıştan ziyade sene için ekonomik sıkıntı çekmemiz durumunda. Tabi bu biraz da Florya ihalesine bağlı Ekim ayında yapılacaktı sanırım eğer başarılı bir ihale süreci olursa ve 70 milyon dolar alınıp bunun üstüne sermaye artışı ile hem BB'den çıkıp sermaye artışı ile ekstra para gelirse o zaman yeni gelecek yönetim oyuncu satmaz onun dışında Ocak ayında geleceklerden çok satışlar olur ve ucuz oyuncular alınır yerlerine.

Sorumlusu kimse ona diyorum hocam. Yoksa Sara nın oyunculuğuna lafım yok. Championship de küçümsenecek bir lig asla değil birçoğuna göre en iyi 6. lig. O ligin de ilk 5 inde bir oyuncuyu 10 a alamazsın. E taksit de yapılmış. Yani bu paralar normal. Ama neden Sara bu adamı kim istedi kim onayladı 10 a yakın bir OS olduğu bilinmiyor muydu? Takımın en iyi orta açan oyuncusu Sara şuan. Ve adamı defansif kullanmak zorunda kalacağız gibi duruyor. E ileri atsan geride Berkan Kerem mi oynıcak. E geçen seneden ne artısı oldu 0. Hatta eksisi oldu para verip zayıflattılar takımı.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sara'dan önce 8 no'ya gittiğimiz isim Wendel'di. Sara'nın defansif çalışkanlığı bana göre Wendel'den yüksek. Buradan da anlayabiliriz orta sahada bu tarz tercihi Okan hocanın yaptığını.

Berkan-Torreira
Barış-sağ orta saha (ofansif)
Sara-sol orta saha (çift yönlü)
İcardi-Osimhen

4-4-2

Jelert tutarsa Kaan da orta saha olabilir ama bence 4-4-2 de olmaz.
barış sol sara sağ yazıyorum ben de 4lü oynarsak

ortada çift 6 oynamak lazım net kaan olur

osimhen piyangosu (ki o pozisyon gayet yeterliydi icardi+bats) harici gidenlerin gönderiliş şekli ile satılan kovulanların ortaya çıkardığı aşırı maliyetler ve alınanlar absürt rakamlarla transferi ve maaşları ile birlikte çok kötü bir transfer dönemi yönetimi vardı.. ayrıca süper kupa ve cl de arada gitti.. 2-3 maç kötü giderse bütün herşey sallantıya girer. taraftarın hem yönetime hem de hocaya güveni çok fazla azaldı.. bence bundan sonrasını toparlamak çok zor olacaktır..

Hiçbir önerdiği oyuncu alınmıyorsa scoutluk işini yapmış olmuyor öylesine orada takılan biri o zaman.Savunanları pek anlamıyorum.Emre utkucan engelli bir insan ben istifa etmesini istemem alsın maaşını ama yeni bir ekip kurulmalı.Okan buruk kendi ağzıyla sürekli oyuncu araştırıyoruz diyor.Niye hoca olarak sen araştırıyorsun ileri gelmiş avrupa klüpleri scout ekibinin önerdiği oyunculara gider.Bizde teknik direktör neden youtube videosu izleyerek oyuncu alıyor.
Scout, oyuncu bulup bunu raporluyorsa işini yapmış oluyor. Ondan sonra bu oyuncuları alacak tercih edecek kişi Sportif Direktör, futbolun başındaki yönetici ve hocada. Bu adamlar o oyuncuyu seçmiyorsa burada scout benim raporladığım oyuncuyu seç diye baskı yapamaz ki bunu hiç bir scout yapmaz dünyada.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt