Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
4-4-2 devam eder bu takım Okan’ın 3’lü oynatma gibi bir durumu olmaz. Oldu ki üçlü oynayacak en doğru formasyon bu :

IMG_8068.webp

4-2-2-2 oynarız bu kadro ile
Bende öyle düşünüyorum. Okan’ın becereceği iş değil üçlü oynamak.

Taraftarımız boşuna üçlü dizeyim takımı diye beynini hoşafa çevirmesin. İcardi gelene kadar 4-2-3-1 geldikten sonra 4–4-2 görünümlü 4-2-4 oynatır

Şunu biri jr okana göndersin de en azindan ataga çıkma nasıl olur iki çalışmasını yapsınlar, bazı şeyleri basitleştirmek elimizde

Son düzenleme:
Kitit vuralım şu uğursuz trasnfer dönemine

Futbol Nöbeti isteriz !

Güçleneceğimize güçsüzleştiğimiz , eksik kaldığımız bir transfer dönemi oldu.
Emeği geçenlerin Allah müstehakını versin.

Transfer kelimesini görünce dahi heyheyleniyorum artık. Futbol nöbeti filan yapın bari.

GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25​

isteriz @Mods.

Dua edelim aldığımız topçular uçsun kaçsın yoksa bu maaşlara kimseye satamayız bu arkadaşları.

Hayırlısı olsun hatta geçmiş olsun hepimize. Bu kadar yorucu bir transfer dönemi görmemiştim, haber üstüne haber, o bitti bu bitti haberleri ama imzaya varma yüzdesi %1 bile değildir herhalde adı geçenlerin.

Kötü bir kadromuz yoktu hala da yok. Geçen senekinden kötü olduğumuzu da düşünmüyorum ama Boey ve Kerem hariç tabii. Boey özellikle gerçekten inanılmaz fark yaratıyordu. Kerem de hep top kayıplarıyla akılda kalıyor ama çok ender oyuncuda olan özellikleri var gol ve asist istatistiklerine yansımayan. O da ciddi bir kayıp oldu. Diğer gidenlerin hiçbirini aramayız. Ama gelenlerden de yüzde yüz emin değiliz. Bir güzel taraf şu oldu, yaş ortalaması olarak biraz gençleştik. Bu da bir nebze takıma dinamizm katabilir. Gerçi gidenlerden de gençler var da bir tek Kerem ve Köhn vardı ilk 11 oyuncusu.

Benim asıl takıldığım olay hala orta saha. Geçen seneki Prag maçları ve Fener maçı, bu seneki Beşiktaş maçı ve Young Boys maçlarını izleyen bir teknik adamın orta sahaya sertlik katacak, biraz fizikli bir adam aramaması imkansız. Geçiş oyunu da oynasan, ne oynarsan oyna bunu bir türlü aklım almıyor. Ve işin kötüsü hemen haftaya ciddi test başlıyor.

Fener maçında bu takımın sertlik olarak rakiple kapışması için hem Berkan'ı oynatman lazım (ki o da sert değil aslında) hem de bek ve kanat oyuncularının çatır çatır boğuşması lazım rakiple. O yüzden Sallai'nin, Jakobs'un ve Jelert'in 1 haftada takıma adapte olmasını bekleyeceğiz. Mümkün mü, değil. O yüzden çok sıkıntılı bir maç bizi bekliyor. O maçtan sonra inşallah hoca çıkıp da kafamızdaki oyunu oynatamadık gibi bir laf etmez çünkü öyle bir kafa yok abi. Karşında CPU yok, fizikli dirençli oynayan her takım bize sorun çıkarabilir. Bir tane sağlam orta sahayla en azından daha iddialı olurduk. Zor bir sene bizi bekliyor dediğim gibi hayırlısı olsun.

Keşke maçtan sonra VAR kayıtlarının açıklandığı gibi transfer dönemi bitince neler olduğu açıklansa.
Kiminle görüştük, kime ne kadar teklif yapıldı, neden olmadı vs. vs

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt