Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Son yıllardaki en rezil transfer dönemi
Olabilir.
Yapılan transferler değil transferlerin yapılıp şekli ile heralde tüm dünyaya rezil olmuşuzdur.

Butun dunya da bizim transfer sureclerimizi takip ediyodu

Amma abartiyosunuz gercekten ha bazi seyleri

Neyse takımdaki negatif enerji veren adamlar gitti zaha Kerem ve Halil dervisoglu suratları gülmüyordu bize hırslı adam lazım sahada herseyini verecek o yüzden biraz umudum var .
Jakops dan çok umutluyum zira szlai de sanki iş yapacak gibi .Hersey Okan hocamızın orta saha dokunuşuna kaldı oraya bir çözüm bulacak sonuçta 12 kişi oynamayacagiz

Sallai ile ilgili Freiburg Taraftarlar'ın yorumlarına baktım.

1. Çoğu kızgın; nasıl bu kadar geç dönemde bir banko Adam satılır diye

2. Çoğu sınırlı meblağ üzeri; "Sadece 6 milyon avro, hemde vadeli?!"

3. Bir kaç taraftarın şaşkınlık yorumlarını da gördüm; "Niye Galatasaray" - Daha iyi takım ve/veya lig bekliyorlardı.

4. Iyi ve kaliteli futbolcu, lakin para'yi seviyormuş ve bir kaç kere çalıştı menajer sistemini değiştirmiş. Daha iyi bir kontrat /takım teklif yaparsa gider.

Özet: Genellikle onların gözlerinden baktığımızda baya iyi, onun gerçek değerin altında ve faydalı bir Transfer etmiş durumdayız.

Hayırlısı Olsun.
Bazen sessiz gelenler, en çok sesi yaratırlar diye derler - cümleten beklentimiz o.

Emre zeytinliye dönmüş
IMG_5194.webp

Ben şöyleyim üstad

Benim anlamadım.
Transfer işleri için niye yabancı bu işi profesyonelce yapabilen bir Management firması ile anlaşılmıyor? Bu grup sadece transferler ile ilgilensin. İçinde'de piyasaya göre karizmatik, farklı yabancı dil bilen, çevresi olan Adamlar olur.

Sportif Direktör yahut bir Bağlantı yapan Adam berlirlersin yönetim açına. Bitti.
Her seferinde bu işlerle hiç bağı ve tecrübesi olmayan adamlar geliyor ve batırıyorlar....

Butun dunya da bizim transfer sureclerimizi takip ediyodu

Amma abartiyosunuz gercekten ha bazi seyleri

oyuncu bazında geçen seneden daha kötü transfer yaptığımızı düşünmüyorum hatta ihtiyaç karşılama açısından daha nokta bile olabilir

ama yine de bu takımın geçen seneye göre dezavantajları var ve sebebi yönetim ile hoca

öncelikle seçim döneminden başlayan bir çallalanmanın ortasında kalacak bu takım

erden timurun dışarsa kalması ile hem taraftar yönetim arasınaçuldı hem de takımın sevk ve idaresi ile huzurunu sağlayacak figür devre dışı kalmış oldu

üstüne yaz dönemi transfer dönemi iletişim açısından korkunç yönetildi

üstüne oyuncuların maliyeti geçen seneden daha fazla göze battı ve herkes sinirini jelert örneğinde olduğu gibi oyunculara yöneltebilir

geçen seneki transferlerin katkıları çok dönemsel olmuştu hatta burada ve medyada oksn hocayı transferlerin katkı vermemesine rağmen eskileri iyi kullanmasıyla övüyorduk

zaha ve ziyech gibi dönemsel kriz çözecek oyuncu almadık belki ama takımın genel yükünü daha istikrarlı paylaşabilecek oyuncular aldık dşte düşünüyorum

maalesef bu takım komple bir belhanda sendromu yaşayacak eğer ocak ayına kadar sağlam gidemezsek

Berbat bir transfer dönemi geçirdik tek umut osimhen. Böyle bir planlama ve yönetim hatasının mutlaka bedeli olmalı. Oyun tarzına göre transfer yapılmadı, gereksiz yere çok ciddi bonservis ve yıllık ücretler ödedik, ödeyeceğiz. Jelert, sara, Jacobs tam şikeci transferi gibi oldu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt