Sedat Yıldız
10 Numara!
- 30 Aralık 2021
- 18.368
- 16.375
- 1.578
en basta kahveci syzmaniski ve mhy oynar o kadar iyi olmasalar da adi ustunde yedek
ayrica herkes amrabata kazma muamelesi yapiyor tr de 8 numara da bir yere kadar oynar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
en basta kahveci syzmaniski ve mhy oynar o kadar iyi olmasalar da adi ustunde yedek
ayrica herkes amrabata kazma muamelesi yapiyor tr de 8 numara da bir yere kadar oynar
Sadece bu seneyi değil, gelecek 2 seneyi de sabote ettilerSallai ye 4 yil 2.5m kontrat veren, net kulübe zarar vermekdir.
Bu dönem bastan sonra kadar görülmemis rezillik ve skandallarla dolu, hepsi defolup gitmeli.
Gabriel Sara x Kerem Demirbay18 milyon euroluk adamin yedeginin de o seviyede birisi olmasi gerekmiyor
bizimle kiyasla adamlarin bir suru orta sahasi var
bizim ise uclu orta sahaya ucuncu kisi yok.
Dönem bitmeden önce free olmasi lazim, dönem bittikden sonra free kalirsa transfer olamiyor diye biliyorum?Leipzig Oumar Soletin sozlesmesini fesih etmis. Eğer sakatlik vs sorunu yoksa stopere çok iyi gider.
o zaman günün çerez listesini alalım acilen.
Brügge yüksek bons istiyor, olmaz o is benceOcak ayına ilk iş Onyedika olmalı ama tabi Okan bey veto edebilir
Osimhen Icardi katkı verecek mi belli değil. Tabi orta saha şartDevre arası en az 3 isim gelmeli.
Ortasaha
Kanat
Stoper
Özellikle stoperi 352 konusunu da düşünelim. Sallai iyi oldu ama 352 de nasıl oynar bilmiyorum.
Adamlar transfer kapalı diye istedi.Brügge yüksek bons istiyor, olmaz o is bence
Ocak için demiştim dostumDönem bitmeden önce free olmasi lazim, dönem bittikden sonra free kalirsa transfer olamiyor diye biliyorum?
Ocak ayinda kac isterler sence? Devre arasi transferler zor, kolay kolay vermiyorlarAdamlar transfer kapalı diye istedi.
3 ay kontrati bitecek adamı daha pahalıya veremezsinde - adam çok maaş ister (3 ay sonra imza parasıyla bir yere giderim diyerekten)Ocak ayinda kac isterler sence? Devre arasi transferler zor, kolay kolay vermiyorlar