Arif Ulu
Baba Gündüz
- 26 Kasım 2008
- 81.126
- 20.026
- 3.313
Cenk, Zalewski'yi ikna etmeye çalışıyor halen duyduma göre.Hala mi acik burasi![]()
Uçak saati yine ertelenmiş Renkdas
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Cenk, Zalewski'yi ikna etmeye çalışıyor halen duyduma göre.Hala mi acik burasi![]()
Şimdi ananızı laciverte boyadık kuş takımı sizi. Baba yengeyle barışmış . Moreller yerinde
4-2-2-2 oynarız bu kadro ile4-4-2 devam eder bu takım Okan’ın 3’lü oynatma gibi bir durumu olmaz. Oldu ki üçlü oynayacak en doğru formasyon bu :
Ekli dosyayı görüntüle 262208
Bende öyle düşünüyorum. Okan’ın becereceği iş değil üçlü oynamak.4-2-2-2 oynarız bu kadro ile
hohoo azizim hoşgeldin yav - ne temiz tatil yaptın tüm pis pis trasnfer günlerinden sıyırdın kendini.Gardaşım anlık Hatipoğlu mu![]()
Keramettin admriin hiç umudu olmadığını biliyorum - konuyu Cundmesiter açmalı @Hayri CundDeğerlendirme yapacak birşey kalmadıysa hedef yimbeşe geçelim![]()
Onunda umudu kaldığını sanmıyorum ama olsun , akşam 4 atarız umutlanirizKeramettin admriin hiç umudu olmadığını biliyorum - konuyu Cundmesiter açmalı @Hayri Cund