Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korkudan gelemiyorlarmış.

Mustafa Mandev: "Galatasaray yöneticilerini taşıyan uçağın planlanan dönüşü bu akşam saat 21.00'di ancak dönüş planı iptal edildi. Henüz yeni bir dönüş planı yok." (Tivibu Spor)

Ilk genel kurul da herhangi bir üyenin yapmasi gerekenler

Kemerburgaz da aciyorduk sezonu neden yalan söylediniz

Bankalar birliginden mayis ayinda cikiyorduk neden yalan söylediniz

Transferler kampa yetisiyordu

Kulubun parasiyla yöneticiler dusseldorf,manchester,moskova ve roma tatili yaptilar ve bu is bilmezler hala görevlerine devam ediyorlar

Kulubun itibarini iki paralik ettiler yurt disinda

Bence süreç galatasaray'ın lehine ilerliyor ben artık böyle bakmaya başladım, transferler gelmiş olsa kendimde dahil mutlu mutlu gider maçımı izlerdim hem young boys'u unuturdum hem geçen seneki prag faciasını insanoğlu işte böyle bir mekanizma ile donatılmışız harbi balık hafızalıyız. Ama şimdi ağız dolusu saydırmak için gidicem maça. Bu adamların 1 yıl daha şampiyon olduklarını düğünün kulübü ele gecirir satarlardı. Bazı renkdaşlar şampiyonda olsa gidecekler diyorlar ben katılmıyorum zaman her şeyi unutturur dün küfür ettiğimiz adama yarın abi dedirtir bu yıl başarısız olmalıyız olmak zorundayız, başarısız olursak önümüzde ki yılları kurtarırız 1 yıl gs'ye hic bir sey kaybettirmez arması yeter bu kulübün. Bazı insanların kredi kasmaması için 1 seneyi feda etmek zorundayız.

Mustafa Mandev: "Galatasaray yöneticilerini taşıyan uçağın planlanan dönüşü bu akşam saat 21.00'di ancak dönüş planı iptal edildi. Henüz yeni bir dönüş planı yok." (Tivibu Spor)
Deli gibi saldırıyorlar etrafa belli ki...

Umarım kimseyi alamayız yoksa büyük bir maddi külfet kapıda.

Bu Polonyalı çocuk olayında işin içinde ali koç var mı acaba

şimanskiye demesin ara şunu gelmesin tr ye diye
Şimdi başka 1 ülkeden 1 takım sana talip oldu.400 bin euro maaş alıyosun ama sana 2 milyon euro maaş teklif ettiler.Arkadaşın da sana oraya gitme diyo dinler misin sen onu reis yav :D

Balık hafızalı falanlı cümleler kurmadan ilerlersen sevinirim. Gerginiz zaten birbirimize çatmayalım.

1. olarak geçen sene işlerini geçelim, rakiplerin üstüne 5 basamak koyarken sen geriye gittin mi, gittin. Erden Timur gibi bir değeri kaybettin, camia olarak bütünlükten bahsetmek artık mümkün değil.

2. olarak fb'nin önünü ben/biz açmadık zaten şuan istifaya çağırdıklarımız açtı. Şampiyon falan da olmayacağız bu sene.

Sorduğum soruya cevap verirsen sevinirim. 11 kurmanı bekliyorum. 50+ maça çıkacak bu takım bakalım o kuracağın 11 ile ne yapabilir onu tartışalım.

Daha önce yazmıştım tekrar kopyalıyorum. Bu takım yüzde yüz başarılı olur demiyorum ama gayet şampiyonluk yarışına girebilecek ve şampiyon olabilecek bir kadroya sahibiz. Acil sol kanat lazım Kerem'in boşluğu en büyük eksikliğimiz.

Muslera

Jelert---Sanchez---Abdülkerim---Jakobs

Barış---Torreira---Sara---Yunus(Transfer acil buraya)

-----------------Icardi------------------
----------------Osimhen-----------------

Stopere formsuz olsada Abdülkerim'i yazdım. Nelsson'da formda değil ayrıca ayaksız. Rakip takımlar artık tamamen çözdü Nelsson'a bilerek baskı yapmıyorlar kaleci ve diğer oyuncuları Nelsson'la oyun başlatmaya itiyorlar. Nelsson varken topla çıkmada çok sorun yaşıyoruz. Icardi Osimhen'in arkasında denenmeli. Geriye çıkınca iyi paslar atıp fırsatlar yaratıyor ayrıca rakip savunmayı üzerine çekecektir. Rakip stoperlerin içinde kalınca çok siniyor. Osimhen en uçta rakip stoperleri halleder. Savunma hattı ileride kurulup takım boyu kısaltılmalı. Rakip sahada uzun süre kalınarak rakip ataklar başlamadan bitirilmeli.

Transfer dönemi acilen bitmeli

Osimhen’i transfer etmis takimin bu kadar rezil olmasi akil alir gibi degil

Bu is bilmezler ilk macta kulubenin arkasinda oturacaklar maclari en iyi yerden seyredecekler utanmadan
Transfer dönemi birince bu hainleri unutucaz mı yani. Bu yapılanları gerçek taraftar asla ama asla unutmaz. Defolup gitmeleri yeterli değilll, yargılanacak bunlar yargılanacak.

Isin kötü tarafi futbol teröristi koc’un dursun özbek’le ilgili dedikleri büyük ihtimal dogruydu

O dönem erden timur’un varligindan dolayi kimse inanmadi

cenk senin su hatuna whatsaptan yazsana bu gece de gelsinler ama benimki esmer olsun bu sefer

Bu sezon bitti bizim icin gecmis olsun kanatsiz bu ligde sampiyon olmak imkansiz onu gectim ortasaha bile eksik kaldi

Bi kaç gündür takip edemiyordum noldu şimdi?
1726152072604.webp

Osihmeni gol kralı yapar yeterki arkasını sağlam tutalım
1726152068396.webp

Bence bu saatten sonra Tier listesi guncellenmeli.

Burhan, Emre Kaplan, Ali Naci, Nevzat Dindar gibi adamlarin haberleri yasakli degilse komple yasaklanmali. Bu arkadaslarin konulari acilmamali.
Bunlarin konusu zaten acilmiyor ki? Tier listesine goz atinca sadece top 3 grubunda olanlara konu acildigi gozukur. Gerisi goygoy muhabbeti olarak burada konu icinde konusuluyor zaten normalde.

Tepkiden korkuyorlar saat maat bildiremezler, hiçkimsenin heberi yokken inecekler aniden. Şuan tek planları kimsenin haberi olmadan nasıl döneriz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt