- 26 Ocak 2021
- 40.961
- 40.221
- 3.078
O kim lan
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sert oyuncu faydalı olur ama maç eksiği çokBu çocuğun sanki iyi bir kumaşı vardı sonra ne olduda bunduruma geldi bilmiyorum ilk çıktığı dönemler iyiydi diye hatırlıyorum
Cümle aleme rezil ettilerBi kaç gündür takip edemiyordum noldu şimdi?
Savaş'ın adı Onur işte ulanO kim lan![]()
o zaman %100 aynı fikirdeyiz.Hemen bugün
Alexander-Arnold + Alphonso Davies + Jude Bellingham + Rodri + Vini Jr transferi mi yoksa Dursun Özbek yönetiminin istifası mı diye sorulsa, Dursun Özbek yönetiminin istifası derim.
Deli gibi saldırıyorlar etrafa belli ki...Korkudan gelemiyorlarmış.
Mustafa Mandev: "Galatasaray yöneticilerini taşıyan uçağın planlanan dönüşü bu akşam saat 21.00'di ancak dönüş planı iptal edildi. Henüz yeni bir dönüş planı yok." (Tivibu Spor)
Şimdi başka 1 ülkeden 1 takım sana talip oldu.400 bin euro maaş alıyosun ama sana 2 milyon euro maaş teklif ettiler.Arkadaşın da sana oraya gitme diyo dinler misin sen onu reis yavBu Polonyalı çocuk olayında işin içinde ali koç var mı acaba
şimanskiye demesin ara şunu gelmesin tr ye diye
Balık hafızalı falanlı cümleler kurmadan ilerlersen sevinirim. Gerginiz zaten birbirimize çatmayalım.
1. olarak geçen sene işlerini geçelim, rakiplerin üstüne 5 basamak koyarken sen geriye gittin mi, gittin. Erden Timur gibi bir değeri kaybettin, camia olarak bütünlükten bahsetmek artık mümkün değil.
2. olarak fb'nin önünü ben/biz açmadık zaten şuan istifaya çağırdıklarımız açtı. Şampiyon falan da olmayacağız bu sene.
Sorduğum soruya cevap verirsen sevinirim. 11 kurmanı bekliyorum. 50+ maça çıkacak bu takım bakalım o kuracağın 11 ile ne yapabilir onu tartışalım.
Transfer dönemi birince bu hainleri unutucaz mı yani. Bu yapılanları gerçek taraftar asla ama asla unutmaz. Defolup gitmeleri yeterli değilll, yargılanacak bunlar yargılanacak.Transfer dönemi acilen bitmeli
Osimhen’i transfer etmis takimin bu kadar rezil olmasi akil alir gibi degil
Bu is bilmezler ilk macta kulubenin arkasinda oturacaklar maclari en iyi yerden seyredecekler utanmadan
cenk senin su hatuna whatsaptan yazsana bu gece de gelsinler ama benimki esmer olsun bu seferKorkudan gelemiyorlarmış.
Mustafa Mandev: "Galatasaray yöneticilerini taşıyan uçağın planlanan dönüşü bu akşam saat 21.00'di ancak dönüş planı iptal edildi. Henüz yeni bir dönüş planı yok." (Tivibu Spor)
Bi kaç gündür takip edemiyordum noldu şimdi?
Bunlarin konusu zaten acilmiyor ki? Tier listesine goz atinca sadece top 3 grubunda olanlara konu acildigi gozukur. Gerisi goygoy muhabbeti olarak burada konu icinde konusuluyor zaten normalde.Bence bu saatten sonra Tier listesi guncellenmeli.
Burhan, Emre Kaplan, Ali Naci, Nevzat Dindar gibi adamlarin haberleri yasakli degilse komple yasaklanmali. Bu arkadaslarin konulari acilmamali.
Tepkiden korkuyorlar saat maat bildiremezler, hiçkimsenin heberi yokken inecekler aniden. Şuan tek planları kimsenin haberi olmadan nasıl döneriz.Korkudan gelemiyorlarmış.