Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Önümüzdeki 24 saatlik süreç için yeni küfürler öğreniyorum

ballo toure, mario rui
tamaman sinir uçlarımızla oynanıyor
10 milyonun var diyelim
bunlar bedelsiz gelecek oyuncular
cenk ergün hatifoğlu falan bu adamlarla olmaz
Bu adam gomis li kadroyu nasıl kurdu

Konuya biraz sondan dahil oldum ama 1-2 mesaj okudum. Hem "oyuncuyu kötülemiyorum, GS'nin 18m vermesi doğru değil" diyorsun hem de "3m'luk oyuncu gibi oynayıp ligi 5. bitirince yazışırız tekrar" diyorsun... 3m'luk oynayacağına baştan o kadar güçlü şekilde inanıyorsan kötü oyuncu olduğunu düşünüyorsun demektir, çelişkili iki söz...

Ayrıca onun "3m'luk gibi oynaması ve ligi 5. bitirmemiz" ihtimalinden bahsediyorsun ama diğer yandan mesela bizdeki iyi olduğunu söylediğin (ve nerdeyse hepimizin kabullendiği) Icardi, Torreira, Davinson gibi oyuncuların da fark yiyince salabileceğini ve geçen sezonki Gedson gibi kötü gözükebileceğini söylüyorsun. Ligi 5. bitirdiğimiz senaryoda da zaten ciddi fark yiyeceğiz demektir. O senaryoda Sara 3m'luk gibi oynuyorsa o neden saldığı için olmuyor mesela? Belki salmasa 18m'luk oynayacaktı? O da belki Icardi, Torreira, Davinson gibi aslında iyi olan ama bu sene kötü gözüken oyunculardandır?

Sara'ya 18m vermenin ciddi risk olduğuna katılıyorum bu arada. Çok garanti büyük fark yaratacak bir oyuncu tiplemesi gibi durmuyor bana da ama ederinin çok aşırı üstünde de ödemedik bence. O fark da taksit farkı denebilir. Asıl risk olan onu alıp çok oturmadığı mevkilerde ve sistemlerde özelliklerinin dışında beklentilerle oynatmak olabilir. Yani şimdi 4-4-2 oynayıp merkezde Torreira yanına koyarsak yandık mesela. 18m'luk oynaması imkansız o düzende. Ancak daha planlı geçen düzgün bir transfer sezonunda (atıyorum sağ beke ve 8 numaraya cuk oturacak başka oyuncular alınmış, Kerem 12 değil 20'ye gitmiş, yerine 12m'a net bir kanat alınmış) ve üstüne Mertens'in rolünü devralacak nispeten daha tempolu bir 10 numara olarak Sara'yı almış 18m vermiş olsak kimse bu kadar derin endişe duymazdı. Derdik zor maçlar için daha tempolu bir orta saha üçlüsü oluşturduk, belki Mertens kadar oyun zekası fışkırmıyor ama adapte oldukça gelişir, bu sene süper olmasa bile seneye daha da iyi izleriz, bilmemne...
"18 milyonluk oyuncu değil, 3 milyonluk oyuncu" demek "bu adam kötü oyuncu" demek değil ki, "18 milyonluk oyuncu değil, 3 milyonluk oyuncu" demektir. :)

boey mesela 1 milyonluk oyuncuydu aldığımızda, kötü oyuncu değildi. ama onu da 15 milyon euro'ya alsaydık, 15 milyon euroluk oyuncu değil diyecektim mesela.

ligi 5. bitirme konusu ise sadece sara özelinde değil tabiki. sara 3 milyonluk oyuncu diye ligi kötü bitireceğiz demiyorum. biraz daha dikkatli okursan... ya da ben belki bunu net ifade etmemiş olabilirim ama düşüncem bir önceki cümlemde yazdığım gibidir.

yönetim ve başkan güvensizliğinden, takım üzerine çökecek güvensiz ortamın oyunculara sirayet edeceğini düşünüyor ve "kafa" oyuncularımızdan da performans alamayacağımızı düşünüyorum bu sene.

ligi 5. bitirip fark yediğimiz senaryoda neden "kafa" oyuncularımızın salacağını düşünüp, sara'yı onlara eklemiyorum? bu kadar tartışmanın içinde bu arguman çok mu önemli mi? ya da benim "sara 18 m etmez" argumanımı çürütüyor mu? yoo. çünkü "kafa" oyuncularımızın performansı ile ilgili elimde somut veri var. sara ise yeni bir transfer ve benim onunla ilgili yegane argumanım 18 m euro etmediğidir.

aslında cümlemi şöyle düzelteyim, sadece bir oyuncunun (taksitli ya da taksitsiz) bonservisimne 18 milyon verecek bir gs, gidip cship'ten sara'yı almamalıydı diyorum esasen.

Ne güzel hayalar var dimi...

Mctominay için Manchester'a
Doue için Paris'e
Wendel için Zenit'e
Zalewski için Roma'ya

Eminim çok ucuza bitecek bir transferdir!

Adamı daha Fransa Liginde Lorient'de oynarken 23 yaşında piyasası yükselmemişken 10 milyon € bonservis ile transfer ettiler şimdi bizimkiler nasıl almayı düşünüyor?

Zalewski'den filan çok daha pahalı olur bu adamın transferi

Ballo mallo almayın embesil embesil gelir gelmez istifanızı verin başka bir şeye gerek yok

Tüm yaz sadece gezdiler Moskova, Manchester, Roma... Tek yaptıkları gidip transferleri bozmak.

Yazık gerçekten. Erden Timur küçük düşmeyelim diye kendi cebinden verirdi yine bu durumlara sokmazdı bizi.

Küfür edeceğim boşuna ceza yiyeceğim. Basiretsizler. 3 gündür Roma'da ne yaptınız? Nasıl bir amaçla oraya gittiniz? 3 kişi niye gittiniz?

Bunlar şampiyonluğu satmışlar.

Başka açıklaması yok.

65 Milyon Euro takım bedelini derhal ödeyin cebinizden.

Aksi halde bugün istifanızı verin topluca yönetim olarak.

Dursun
Cenk
İbrahim
Metin
Eray

hepiniz sürünerek gidecek hale gelirsiniz.

Ultraslan'da kurtaramaz sizi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt