Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Roma yönetimi elimizden her yıl oyuncu kapmayı yeterli görmeyip transfer pazarlığında da dalga geçmiş oldular bizle böylece. 3 kişi gidip bir oyuncuyu alamadan gelenler ne hesap verecek!!!

havalimanına gidip bunların suratlarına karşı yuh ve istifa denmeli. başka birşeyden anlamaz bunlar

Galatasaray'da ki muhalefete yazıklar olsun, Florya'yı bu becereksizlerin eline verdiler orasıda bir hiç uğruna yok olup gidecek tıpkı Riva gibi...

Misal
batşu-rafa-8 -sağbek alıp uğraşmayacaktık
3 as forvet var
Orta kesecek adam bile 1 bilemedin 2
Nasıl bir plansızlık
Zalewski diyorsun yedeği 33 lük Rui

Havaalanına falan gitmeye gerek yok. Sadece 2 gün sonra Rizespor maçı var içeride. 50 bin kişi hep bir ağızdan küfür etse bunlara insan içine çıkacak yüzleri kalmaz. Tabi ultrasucukçular ve instragramcı tayfa bunu yapar mı? Hiç sanmıyorum.

o zaman tüm transferlere piyango mu diyeceğiz? kötü piyango-iyi piyango?

torriera da, icardi de, eklemeyi unuttuk davinson sanchez de, erden timur'un vizyonerliği, duruşu, üslubu, konuşması ve kabiliyeti sayesinde gs'a uygun maliyetlere kazandırılmış süper transferlerdir. piyango değil.

jelert ve sara'da ise, iyi oyuncu-kötü oyuncu tartışması yapmıyorum. o maliyetlerin oyuncuları değiller diyorum. o değerleri haketmiyorlar diyorum.

özellikle epl ve cship piyasası bayağı köpüklü bir piyasa. oradaki değerlere kanmamak lazım diyorum.

jelerti de 128 taksitle aldığımız için 11 m euro maliyet çıktı. yoksa o parayı edecek oyuncu değil. erden bey gibi bir yöneticin olsa ve cash versen 4'e falan alırdın jelert'i.
Piyangodan kastım İcardi, Torriera, Zaha, Tete, Sanchez tutup tutmamaktan bakılmaksızın fırsat işidir bunları getirmekte tabi ki yönetici başarısı ama adı üstünde bu piyango her zaman vurmaz. Zaha, Tete tutmadı ama geldiklerinde kim hatalı transfer derdi ki. Osimhen piyango bir transfer belli ki Gardi'nin başarısı. Hermoso piyango idi beceremediler. Sanırım piyango konusunda yanlış anlaşılmışım düzelteyim. Jelert'te keş versek 7'ye alırdık ama daha düşüğüne vereceklerini sanmıyorum. Oyuncu değerli görülen bir oyuncuydu orada.

Son düzenleme:
O.b: iyi zalewski gelir 352 oynarim

Yönetim: nah oynarsin, elindekilerle yetin

Operasyon başlamıştır tam destek beyler.

#DursunÖzbekİstifaET

Havaalanına falan gitmeye gerek yok. Sadece 2 gün sonra Rizespor maçı var içeride. 50 bin kişi hep bir ağızdan küfür etse bunlara insan içine çıkacak yüzleri kalmaz. Ultrasucukçular ve instragramcı tayfa bunu yapar mı? Hiç sanmıyorum.

İstifa diyeni muhtemelen döverler

Taraftar havaalanına gideceğine kulüp binasının önüne gitsin, o megafonu da Dursun'a hediye etsinler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt