Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bundan 100 bin euro kar etmeye çalışıp daha dandik 1 herifi alıp üstüne 5 6 milyon daha zarar ederler

Bu arada Zalewski, Angelino'ya fikrini sorsa kimbilir neler anlatır. Giderken sadece takım arkadaşlarına teşekkür etmişti adam.

düşmanı dışarda aramaya gerek yok içimizden çıkıyor fazlasıyla adamlar takımı dağıttı ve yerine adam almadı önce şampiyonlar ligi gitti sıra avrupa ligi ve sonra süper ligde,bonservisli oyuncu alamıyosun kiralık oyuncu getirir insan şuan sayısal olarak eksiğiz kaliteyi geçtim artık küfür etmemek için zor tutuyorum kendimi..

Yav o paraya 5 tane adam kiralariz deli misiniz? 1 tanesi tutsa yeter

Zaten biri demisti gecen gun ama simdi bakinca hakliydi galiba. Once Gardi on gorusmeleri yapmis ve prensipte anlasmis, sonra bizimkilere gel demis imzalari atin diye. Bunlar geldi isi bok etti demisti birisi ama kimdi hatirlamiyorum. Kesin bu sekilde olmustur.
Aynen dün ben de öyle bir haber görmüştüm siralamisti tek tek süreci bitmiş işi bu hale getirdiler.Oyuncunun yerinde ben olsam bende gelmem.Tek umudum oyuncunun bugün antrenmana çıkmamasi ama zor gözüküyor.

Şu saatten sonra istifa yetmez yönetim yargılanmalı !

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt