Ferhat Ayyıldız
Kırmızı Üye
- 16 Şubat 2021
- 1.537
- 1.253
- 603
Şu saatten sonra Zalewski alan şerefsizdir. Yanlış anlaşılmasın bu kadar naz çekecek kulüp değiliz. Kalkın masadan.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hocam sayfa sahibi Galatasaraylı aslında ama sonradan sattılar mı bilgim yok.Şu salak sayfayı paylaşmayın. Bu fbye çalışan bir sayfa, bir hesabı daha var Balkolik diye o da bizim taraftara çalışıyor.
Böyle böyle etkileşim kasıyorlar trollük yaparak.
Dediğim gibi. Galatasaray falan umurlarında değil. Trollük ile etkileşim, para...Hocam sayfa sahibi Galatasaraylı aslında ama sonradan sattılar mı bilgim yok.
Aynen dün ben de öyle bir haber görmüştüm siralamisti tek tek süreci bitmiş işi bu hale getirdiler.Oyuncunun yerinde ben olsam bende gelmem.Tek umudum oyuncunun bugün antrenmana çıkmamasi ama zor gözüküyor.Zaten biri demisti gecen gun ama simdi bakinca hakliydi galiba. Once Gardi on gorusmeleri yapmis ve prensipte anlasmis, sonra bizimkilere gel demis imzalari atin diye. Bunlar geldi isi bok etti demisti birisi ama kimdi hatirlamiyorum. Kesin bu sekilde olmustur.