Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Abi ben kadro kuramıyom ne bok yiyecez bu kadroyla kanat kalmadı takımda lan daha önce üçlü oynamamış hocayla üçlü oynayacaz stoperlerden 1i sakat 1isakar 1ihantal 1igenç sadece osi ile icardi var takımda resmen

bu hiç komik olmayan, iğrenç video bir dizi sekansı herhalde. ne kadar düşük seviye, ne kadar iğenç bir şey. bir de bunu oynayanlara para vermişler değil mi?

sokakta bunlardan bir tane olduğunda hayatlar sönüyor. leş.

Ciddi ugrastigimiz şeye bak ya cukwu mesela bu transferden daha önemli al önce orta saha , sol orta saha da berkanda oynar young boys maçını hatırlayın nasıl bindirdi soldan o girdikten sonra biraz atak yapabildik.

Muslera
Sanchez
Torreira
Barış
Icardi
Osimhen
Elinde bu şekil 6 tane dünya çapında adam varken yanına iki tane daha üst düzey adam ekleyip 3-4 de hem potansiyeli olan ileride satıştan gelir getirecek hemde Avrupa da maç tecrübesi olan sağlam alt yapısı olan adam alırdın kemik gibi girerdin sezona ...

Sneijder drogba keita için ugrasilmadi bu kadar. Bende istiyordum Zalewskiyi ama korkarim bu reziller takimin gelecegini mahvedecekler kendi egolari için. Roma ve Zalewski buldu enayileri.

Anlaşıldı bunlar yarına kadar kalacak orda vermediler diyip mağdur edebiyatıyla geri dönecekler

Bu arada jakobs ile ilgili aciklama yapildimi? Antreman resimlerini göremedim

Hafif agrilarimi var?

Zalewski falan potansiyeli olan cocuk yasi da uygun ama bu saatten sonra kimse gidip 3-4-5 milyon euro maas falan vermez olm manyakmisiniz lan? Rabiot'u alsan 10 milyon euro maasa daha mantikli olur, bunlar neyin pesinde madem yapamiyorsunuz cikin oradan ve geri donun artik.

İnanılır gibi değil ya 3 ayda 1 tane eksik bile giderilmedi ve dünya para harcandı. Göz göre göre takım yarım yamalak bırakıldı. Hain heriflere tek bi protesto bile yok hala

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt