Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Taraftar bu ultraslan denen oluşuma üstün gelmeli,mutlaka taraftarı sindirmeye çalışacaklardır. Bazen space dinliyorum, bunların önde gelenleri mafyatik tipler.

Cenk, Rabiot'nin Annesini artık nasıl ikna ederse edecek başka çare yok. O Pantolon düşecek!

Göt kokusundan bunlar şimdi

Rabiot'ya 25Mil imza parası Anasına da 5 verirler şimdi.

Burhan’a bak şu kargaşada bana da sövmeyi unutmasınlar diye yırtık dondan çıkar gibi çıkıyor

Oyuncu almaya kimseyi göndermesek eminin zalewski, doue falan şuan takımla antremana çıkıyordu.

Uçağın pilotu ve hostesler bekleye bekleye sıkıntıdan konulu film çekmeye başladılar uçağın içinde beceriksiz herifler. Reziller!

7-8 tane kanat oyuncun varken nasıl 2 taneye düştü anlamıyorum arkadaş bu kadar mı basiretsiz bu kadar mı plansızsınız ?

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yahu Zalewski kim, Osimhen gibi adamı 1-2 saatte transfer eden kulüp, zalewski denen dünkü elemanı 4 gündür transfer etmek için köle oluyor, zalewski kim gelse neyi değiştirecek, sanki dünya yıldızı o paraları vermeyin bırakın kardeşim olmuyorsa olmasın iki paralık ettiniz koskoca kulübü.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Islerine gelmedigi icin transfer gerceklesmedi

Sucu da gardi’ye atarlar

Roma’ya gittiklerinde muhtemelen anlasma tamamdi ama sirf gardi var diye isin icinde tekrar pazarliga basladilar bence

Herkese rezil ettiler bizi

14 Eylül Galatasaray muhabirleri
Yusuf Demir Barcelona günlerine geri dönmek istiyor ve çok istekli.

Doue, Zalewski ,Ebimbebe peşinden koşup defalarca red yediğimiz heriflere bak bunlardan max 1 tanesi bizim seviyemizde oyuncu olur 2 sene sonra

Italyanlar duyurdu, bu gece son kez (artik bu kac oldu bilemiyorum) Zalewski ve menajeri ile konusacaklar.

Ya bizimkiler masadan eli bos donecek ya da astronomik bir kontrat ile oyuncuyu alip getirecekler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt