Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sara, Sergio, Kerem filan hep aynı tür oyuncular. Bu adamlar ile 2li çok riskli.
Yb maçında sayısız atak yedik. Şimdi o maçta Sara yerine Sergio oynasa yine ve yeniden bir daha oynayamazdı. Bu çocuk da 2li oynarsa telef olacak

Hayır bir de bu Zalewski isminde neden bu kadar takıldık çok merak ediyorum, madem 10-12 milyon € seviyelerine çıktık Javi Galan Atletico 'da yedek kulübesinden çıkamıyor üçlü defans düzeninde oynayabilecek bir oyuncu, mesela Tierney Arsenal 'de kadroya giremiyor sakatlık geçmişi soru işareti olsa da en azından kaliteli ne vereceği belli bir oyuncu hem Jakobs 'dan üçlü stoperi çıkarmaya çalışmaktansa İskoçya Milli Takımında uzun süredir üçlünün sol stoperi olarak oynuyor, mesela Chilwell Chelsea 'de kadroya giremiyor üçlünün sol kanat/bekini oynayabilecek bir oyuncu haydi onun da sakatlık sıkıntısı var diyelim aynı İtalya'da genç yetenek Parisi var

Haydi bu adamlar olur/olmaz, sakatlık sıkıntısı var dersin ama asıl mesele dünyada sol kanat/beki oynayabilecek tek oyuncu Zalewski kalmış gibi 1 haftadır Zalewski konuşuyoruz, 3 gündür yöneticilerimiz Roma 'da adamın kapısını bekliyor

Adam Galatasaray'a gelmek istemiyor mu veya Roma bırakmamak için süreci uzatıyor mu? Bırakın gelin illa sol kanat bek istiyorsa Okan Hoca gidin başka bir alternatif üzerinde uğraşın bu nasıl bir plansızlık

Geçen hafta Hermoso da Hermoso konuştuk durduk gelmeyince bir anda stoper transferi rafa kalktı mesela, ne oldu bir anda Hermoso için 5-6 milyon € yıllık ücret ödemeyi göze almıştık stoper lazım olduğu için, ne oldu Hermoso olmayınca bir anda stoper gerekmediği mi ortaya çıktı? Veya Avrupa Listeleri teslim edilmeden önce Rabiot konuştuk sürekli 3 yıl için 30 milyon € ödemeyi göze almıştık o gün orta saha gerekiyorken tarihin en yüksek kontratını vermeyi göze almışken Rabiot transferi olmayınca bir anda orta saha transferinin gerekmediğini mi anladık? Şimdi de aynısı Zalewski için yapılıyor 1 haftadır Zalewski konuşuluyor 10-12 milyon € bonservis bedellerine çıktığımızı oyuncu için 2 milyon € yıllık teklif ettiğimiz konuşuluyor olursa Zalewski kanat/bek ihtiyacımız var diye transfer edilecek ya olmazsa? Zaten bizim kanat beke ihtiyacımız yoktu diye transferi kapatacağız muhtemelen

Hayatımda gördüğüm en plansız en rezalet transfer dönemine imza attı yönetim, gerçekten rezillikten başka bir şey değil...

Ne toplantı imis ne adammış bu adam .
Merak ediyorum bizim Kerem transferi kac dakikada bitti bizimkiler hemen hediye paketi ile yollamislardir

1726143407937.webp

Bu gece Saturn gezegeni Uranusa kayarsa transfer gelebilir, yoksa işimiz yaş.

e tamam bunları yazsaydın ya ilk mesajında? :d

gedson için geçen sene "taraftarının" ne dediği önemli mi yaw? iyi topçu iyi topçudur. gedson her zaman hayvan gibi topçuydu. kendi taraftarının mallığı onları bağlar. geçen sene 50 puan fark yemiş b.k gibi takımda salmış olabilir. iyi hoca ile iyi takımda canavara dönüştü gedson. belki bu sene bizde de davinson, torriera, icardi falan 50 puan yiyince salacak. bu onları kötü topçu yapar mı?

icardi ve torriera'ya piyango diyorsun?

hee piyango. erden timur kazı kazan aldı, 50 kuruş ile kazıdı 3 tane torriera'yı yan yana yakalayınca 6 milyon'a torriera'yı vberdiler.

nasıl da seni çürütecek oyunculara piyango diyorsun ama. ne kadar rahat. piyango yaz kaç.

neyse anlaşamıyoruz uzatmayalım.

göz göre göre olacakları yazıyoruz. göz göre göre inkar ediyorsunuz.

evet oyuncuyu hiç görmedik. 3 mluk oyuncu gibi oynayıp ligi 5. bitirince yazışırız tekrar.
Hiç göremediğimiz oyuncuya ön yargı neden? Gs'nin bir oyuncuya 18 milyon bonservis vermemeli, plansızlık hat safada gibi kısımlarda anlaştığımızı düşünüyorum. Anlaşamadığımız kısımlar Sara- Jelert ben iyi oyuncu olduklarını düşünüyorum sen değil diyorsun. İcardi, Torreira piyango tabi ne diyeceğim bir daha o maliyet/fayda oranında transfer yapamadık çünkü. Zaha- Tete'de başarısız piyangolar mesela onlarda gayet geldikleri gün itibariyle risk alınacak transferlerdi tutmadı ama.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt