- 31 Aralık 2015
- 14.417
- 9.366
- 1.588
İlk sayfa istifaaaa
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

Cumartesi yönetim istifa diyecek misiniz ?Transfer taraftarı değil
Galatasaraylıyız
Adam UA Konya şubesi.Cumartesi yönetim istifa diyecek misiniz ?
2 yıl şampiyon olmuş yönetime neden istifa diyeyimCumartesi yönetim istifa diyecek misiniz ?
Şaşırmadım.2 yıl şampiyon olmuş yönetime neden istifa diyeyim
Hiç göremediğimiz oyuncuya ön yargı neden? Gs'nin bir oyuncuya 18 milyon bonservis vermemeli, plansızlık hat safada gibi kısımlarda anlaştığımızı düşünüyorum. Anlaşamadığımız kısımlar Sara- Jelert ben iyi oyuncu olduklarını düşünüyorum sen değil diyorsun. İcardi, Torreira piyango tabi ne diyeceğim bir daha o maliyet/fayda oranında transfer yapamadık çünkü. Zaha- Tete'de başarısız piyangolar mesela onlarda gayet geldikleri gün itibariyle risk alınacak transferlerdi tutmadı ama.e tamam bunları yazsaydın ya ilk mesajında? :d
gedson için geçen sene "taraftarının" ne dediği önemli mi yaw? iyi topçu iyi topçudur. gedson her zaman hayvan gibi topçuydu. kendi taraftarının mallığı onları bağlar. geçen sene 50 puan fark yemiş b.k gibi takımda salmış olabilir. iyi hoca ile iyi takımda canavara dönüştü gedson. belki bu sene bizde de davinson, torriera, icardi falan 50 puan yiyince salacak. bu onları kötü topçu yapar mı?
icardi ve torriera'ya piyango diyorsun?
hee piyango. erden timur kazı kazan aldı, 50 kuruş ile kazıdı 3 tane torriera'yı yan yana yakalayınca 6 milyon'a torriera'yı vberdiler.
nasıl da seni çürütecek oyunculara piyango diyorsun ama. ne kadar rahat. piyango yaz kaç.
neyse anlaşamıyoruz uzatmayalım.
göz göre göre olacakları yazıyoruz. göz göre göre inkar ediyorsunuz.
evet oyuncuyu hiç görmedik. 3 mluk oyuncu gibi oynayıp ligi 5. bitirince yazışırız tekrar.