Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
feramuz korkmuş gibi renktaş cevap veremedi.

Konum istedi açık adres veriyorum isterse özelden numaramı sosyal medya adreslerimi ne isterse veririm yeterki gelsin yol parasını bile veririm 10 kişiye kadar ağırlarım hastane masrafları dahil

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Beni Okan Hoca 'dan soğutan şey saha içinden ziyade son dönemde her röpörtaj verdiğinde yönetimi körü körüne savunması hatta taraftara akıl vermeye kalkışması, kendi taraftarına ayar vermeye çalışması oldu

Önce elindeki kadroyu korumaya, eksik mevkilerin giderilmesine kafayı yor hocam, taraftara ayar vermek filan çok gereksiz saçma işler yaptı son dönemde
Kesinlikle, hatasını kabul etmiyor da. Jk maçında zahayi ortaya atması. Yb maçlarındaki plansizlik ve ciddiyetsizlik. Maç sonrasında uefa ligini alırız demesi. Geçen sezon ifb maçında 1 puan alması gerekirken malca yenilmesi valla son 6 aydır olumlu bir şeyi yok. Tahammul tahammül nereye kadar

Okan hocada az akıl varsa yarın istifasını sunar topu tamamen yönetime bırakır bu yönetimle çalışıp kendini yıpratmak yerine kenara çekilsin bundan sonra ne olacaksa olsun zaten battı balık yan gider.

Kusura bakmayin ama bu kadro hedefe falan varamaz. Istediginiz antrenöru de getirseniz varamaz

Kanat yedegini gectim as kanat da yok

Bek yedekleri yok

Orta saha sayi olarak var ama okadar

Bunlar canı gönülden istifa etmeye kalksa onu da beceremez, bir yerde anlasmazlık çıkarırlar o işte yatar.

Konum istedi açık adres veriyorum isterse özelden numaramı sosyal medya adreslerimi ne isterse veririm yeterki gelsin yol parasını bile veririm 10 kişiye kadar ağırlarım hastane masrafları dahil

Etraf kolpa doluydu adamlığınla hızır gibi yetiştin resmen

Helal olsun adamsın

Ateş olsan cürmün kadar yer bile yakamazsın aslan parçası

Gs muhabirlerinden hıncını alan taraftara anlam veremiyorum. Senin hocan dün dedi bugun transfer aciklayacaz. 3 kuruş para alan emekçileri salın ya.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Galatasaray muhabiri olmak zor. Yönetim işin içinde olduğu halde yalan yanlış bilgiler veriyor muhtemelen. Muhabirler kontaklarını kaybetmemek için itiraz edemiyorlar.

Yalniz aramızdan birini yetkili yapsak doue yi zalewski yi, hermoso yu falan alırdık ya cidden böyle düsmanlık gs tarihinde görülmedi beceriksizlikte degil artık bu

Bunların derdi Galatasaray değil ki kendi cepleri rüyalarına giriyor florya projesi o kadar yanak okşattı ne için okşattı iktidardaki ortaklarına peşkeş çekicek işte yoksa transfermiş falan hepsi hikaye

feci tırstı renktaş nöbete bile yazmıyor şuan, bana bulaştığı zaman seni etiketlerim iznin varsa renktaşım.

Yaziklar olsun. Bize 1 degil iki sol kanat lazimken, suan kanat oyuncumuz yok. Rezilik. Artik Yunus oynayacak. Gercekten inanilmaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt