Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sesli düşünüyorum.
60 milyon euro ile Anguissa ve Baumgartner alınır mıydı ? ( biliyorum ikisi de gelmez, bir ihtimal Anguissa)

Orta saha almayacaklar. Zalewski ile bitecek oda biterse.

Kadronun eksikleri yok uçuyoruz yazmadım bir kere şu algını kır. Bu kadro şampiyon olabilir şampiyonluk yarışında kalabilir diyorum sadece. Icardi ne zaman geri çıkıp pas oyununa katılsa faydalı oluyor. Rakip stoperlerin içinde kalınca etkisini kaybediyor. Rakip Osimhen'e odaklıyken Icardi daha fazla şans bulacaktır. Kanatta çok büyük eksiğimiz var en büyük dezavantajımız burası. Acilen kanada hızlı, adam eksilten ve skor üretebilen bir oyuncu alınması lazım. Jelert ve Jakobs'un yedeği yok ama geçen sene 2 bekimiz de yoktu. Sara, Osimhen, Batshuayi şuanda kadroda bulunan bu oyuncuların yerine geçen sene kimse yoktu. Türkiye liginde oynuyoruz rakipler Real Madrid değil.
Kadro uçuyor yazdığını ima etmedim kadro yok çünkü ortada. 11 yap dedim ve sol kanada adam yazamadın görüldüğü üzere. Hala oraya biri lazım diyorsun 1 gün kaldı şurda.

İcardi rakip stoperlerin içinde kalınca etkisini kaybetmiyor bu da yanlış. Sen top oynayamıyorsun, İcardi kaybolmuyor.

Gidip adamı Mertens'in bölgeye koymuşsun zaten daha tartışmayacağım. Tilki forvet denilen İcardi'yi ceza sahasından uzaklaştırıyorsun.

Türkiye liginde oynuyoruz diye sadece Torreira ile çıkalım madem maçlara. YB ile oynuyoruz diye 4-4-2 çıktı hoca ve tokadı yedi. Aynı mantıkla 3 maçta ilerlersin 4. maçta geçişten 3 gol yersin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt