Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zalewski gelirse Okan 4-4-2 oynatıp daha da içine edecek işin diye korkuyorum. Yiyeceğimiz kazık da cabası hem bonservis hem de muhtemelen maaş olarak...

Kurduğun kadroya daha sağ kanat yazamamış olmanı geçiyorum, bu kadro hiç bir deplasmanda derbiyi kazanamaz. İçerdekilere bile favori çıkamaz. Bir çok kez de anadoluda puan bırakır.

İcardi'yi de o bölgede, Mertens olarak kullanamazsın. Adamın en büyük özelliği ceza sahası içerisinde zaten.

Barış'ın alternatifi yok, Jelert ve Jakobs'un alternatifleri Kaan ve Berkan.

Kadroda kanat yok. Geçen sezon sadece ligde Kerem, Zaha ve Ziyech 45 gol katkısı vermiş. Sen bunlardan ikisini sattın, diğeri şimdiden takım ile bağını kopardı, sosyal medyadan sildi.

Torreira-Sara kurduğun Osimhen-İcardi çift forvet hattını kaldıramaz. İmkanı yok.

Daha bunları lig için yazdım. Avrupada bu 11'i YB tarifesiyle her maç delerler.

Neyse sen bu kadrodan umudunu zaten dediğim en geç bir kaç haftaya kaybedeceksin. Zaman seni haklı çıkarsın isterdim fakat bizim sonumuz bu sezon için uçurum. 50'den fazla maça çıkacak kadro buysa vay halimize. Hala sağ kanada koyacak adam yok. Osimhen-İcardi ikilisi 50 gol katkısı verecek de şampiyon olacağız.

Kadronun eksikleri yok uçuyoruz yazmadım bir kere şu algını kır. Bu kadro şampiyon olabilir şampiyonluk yarışında kalabilir diyorum sadece. Icardi ne zaman geri çıkıp pas oyununa katılsa faydalı oluyor. Rakip stoperlerin içinde kalınca etkisini kaybediyor. Rakip Osimhen'e odaklıyken Icardi daha fazla şans bulacaktır. Kanatta çok büyük eksiğimiz var en büyük dezavantajımız burası. Acilen kanada hızlı, adam eksilten ve skor üretebilen bir oyuncu alınması lazım. Jelert ve Jakobs'un yedeği yok ama geçen sene 2 bekimiz de yoktu. Sara, Osimhen, Batshuayi şuanda kadroda bulunan bu oyuncuların yerine geçen sene kimse yoktu. Türkiye liginde oynuyoruz rakipler Real Madrid değil.

Bizim her transferimize Fener salça olmuyor arkadaşlar. Bu sene Transfer komitemiz Beşiktaş'taki semt pazarcılarının kurduğu ekipten bile beter olduğu için. Bir insan karşısında şu sıfatları görse geleceği varsa da gelmez.

Di Marzio haberinde oyuncu gelmek istemiyor yazıyor zaten, kulüpler anlaşmış. Bizim salak sayfalar niye fiyat arttırımına gitti diye haber giriyor?
İtalyan kaynaklar da çok farklı yazıyor Marzio kulüpler öğlen anlaştı oyuncu ikna edilmeye çalışılıyor diyor. Diğer kaynaklar oyuncu ile anlaşıldı Roma ile anlaşılamadı diyor. En iyisi hiç bir transfer yapmayıp dönüp istifa etmeleri.

Ulan topçu transferi beklerken Cenk Ergün’ü 2 yıl transfer etmişiz… ben böyle rezil yönetim görmedim son 30 yılda. Adnan Polat-Adnan Sezgin ikilisi bunların yanında Juan Laporte-Txiki Begiristain gözüktü gözüme

Dün de yazdım parası neyse verip alıp gelecekler yoksa taraftarın kendilerini parçalayacağını biliyorlar daha fazla para verip getirecekler alternatif olan çöpleri görünce parası umurumda değil artık ne gerekiyorsa verip alsınlar

Muhabirlere transfer konusunda boş yere sallıyorlar. Gs yönetimi aciz durumda rezil transfer politikaları. Muhabirlerin çoğu yöneticilerin yalakası ne derlerse onu yazıyorlar.

Zor durumda kalmış gs yönetimine 1 milyonluk oyuncuyu 50 milyona bile verirler vallahi şu takımın başında Mustafa cengiz ya da başka bir başkan olsa, olur yapamadık almaya gerek yok idare ederiz biz yine desteğimizi veririz başkanımıza derdim ama sırf dursun var diye gerekirse 100 milyon verip almaya zorlanmalılar bunların adam almadan dönme lüksü olmamalı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt