- 22 Kasım 2008
- 11.303
- 6.990
- 2.493
Zalewski gelirse Okan 4-4-2 oynatıp daha da içine edecek işin diye korkuyorum. Yiyeceğimiz kazık da cabası hem bonservis hem de muhtemelen maaş olarak...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kurduğun kadroya daha sağ kanat yazamamış olmanı geçiyorum, bu kadro hiç bir deplasmanda derbiyi kazanamaz. İçerdekilere bile favori çıkamaz. Bir çok kez de anadoluda puan bırakır.
İcardi'yi de o bölgede, Mertens olarak kullanamazsın. Adamın en büyük özelliği ceza sahası içerisinde zaten.
Barış'ın alternatifi yok, Jelert ve Jakobs'un alternatifleri Kaan ve Berkan.
Kadroda kanat yok. Geçen sezon sadece ligde Kerem, Zaha ve Ziyech 45 gol katkısı vermiş. Sen bunlardan ikisini sattın, diğeri şimdiden takım ile bağını kopardı, sosyal medyadan sildi.
Torreira-Sara kurduğun Osimhen-İcardi çift forvet hattını kaldıramaz. İmkanı yok.
Daha bunları lig için yazdım. Avrupada bu 11'i YB tarifesiyle her maç delerler.
Neyse sen bu kadrodan umudunu zaten dediğim en geç bir kaç haftaya kaybedeceksin. Zaman seni haklı çıkarsın isterdim fakat bizim sonumuz bu sezon için uçurum. 50'den fazla maça çıkacak kadro buysa vay halimize. Hala sağ kanada koyacak adam yok. Osimhen-İcardi ikilisi 50 gol katkısı verecek de şampiyon olacağız.
İtalyan kaynaklar da çok farklı yazıyor Marzio kulüpler öğlen anlaştı oyuncu ikna edilmeye çalışılıyor diyor. Diğer kaynaklar oyuncu ile anlaşıldı Roma ile anlaşılamadı diyor. En iyisi hiç bir transfer yapmayıp dönüp istifa etmeleri.Di Marzio haberinde oyuncu gelmek istemiyor yazıyor zaten, kulüpler anlaşmış. Bizim salak sayfalar niye fiyat arttırımına gitti diye haber giriyor?
Buldum bi video 1-2 sayfa once koydumTam bunu yazdım maç başlığına. uA'ya tüm tribünlerin çullandığı harika kesitler vardı. Doğu üstteydim ben de.

Mbappe + vinicius jr paketi yapsalar yine devam ben küfüre, young boys elendikten sonra ne anlamı var ki üstatBüyük başkan zalewskiyi alırsa hala eleştirmeye devam edecek misiniz
Eyvallah dostum. Düzenlenmiyor malesef.Yasak bu hesap editle istersen ceza yemeden.