Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zaten bu kafayla transfer yapilmaz ki bir kisi secilir o ugrasir transfele baskan haric kimsenin haberi olmaz

Oyuncu menajeri klup ile bir anlasma yaparsin sonra gizlice ucar gider oyuncuyla gorusursun tamam derse alir gelirsin

Bu sabun fenerin her transferini uc gun onceden gorusmeler basladi diye yaziyor

Uc gun icinde de transfer olumlu olumsuz bitiyor
Bunlarda niye basina sizdi diye fiyat artmiyor bi tek bizdemi isim sizinca para artiyor

Cunku beceriksizliklerini goruyorlar ayak diretiyorlar

Jelert 10 ediyorsa zalewski 20 eder doğru ama erden timur sözleşmesinin son senesindeki adamı ikna eder kulubede 5 verir getirirdi bu beceriksizler nerdeyse 20 ye alacak adamı

Bu işin içinde fenerliler var kesin bizim beceriksizleri bildikleri için almayalım diye el altindan para veriyorlardir

Vay be koca Galatasaray kulübü adı sanı duyulmamış, ne olduğu belirsiz Duoe, Zalewski ve Ebimbe gibi zırtopozlardan red yiyor. 20-21 yaşlarında 3 tane velede yalvarıp, özel uçak gönderiyor birde.

Sizi Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın yönetici diye geçinen Gurursuz Herifler.

Kerem gitsin şu gitsin bu gitsin ıslıklarız diyenlerin hain olduğu anlaşıldığına göre bu arkadaşların banlanmasını talep ediyorum.

SM-S918B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Isliklariz diyen varsa haindir latovlevici dahil hic bir oyuncuyu isliklamadim oyuncunun sucu ne gucun ona mi yetiyor memnun degilsen hocasina istifa dersin kendimi sahaya cikiyor oynatan hoca ayrica kerem kotu topcu diyeni gormedim mental olarak sorunlu diye elestirdik hep benficadada bir kotu donem yasarda orda da sorunlar yasar

S.A iyi nöbetler bir anlık gafletle Forumdan kısa süre uzak kaldım GSC Yönetiminden özür dilerim
umarım son anda transferi başarır yönetim

Kerem gitsin şu gitsin bu gitsin ıslıklarız diyenlerin hain olduğu anlaşıldığına göre bu arkadaşların banlanmasını talep ediyorum.

SM-S918B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kerem konusunda bende çok kızdım evde küfür ettim kumanda dahi kırdım hatta gitsinde istedim hatta Kerem olduğu sürece maç izlememde dedim ama bunların hepsi anlık sinirler çocuğun efendiliğini seviyorum şahsına ailesine asla küfür hakaret etmem mesela edilmemelide zaten yolu bahtı açık olsun

Zalewski’yi alabilirlerse öpüp de başımıza koyalım, bunlar başka transfer falan yapamaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt