Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ortam çok gergin. Millet çatacak yer arıyor.

Forumda her an iç savaş çıkabilir.

Korkudan gelemiyorlarmış.

Mustafa Mandev: "Galatasaray yöneticilerini taşıyan uçağın planlanan dönüşü bu akşam saat 21.00'di ancak dönüş planı iptal edildi. Henüz yeni bir dönüş planı yok." (Tivibu Spor)
Dönmeyin lan! Dönmeyin!!!

Bu da bukalemun gibiymiş tüm takımlarla bi ilişkisi var geçmişinde.

Zalewski istemese bu iş bu kadar uzamazdı sorun bonserviste olmalı

Daha önce yazmıştım tekrar kopyalıyorum. Bu takım yüzde yüz başarılı olur demiyorum ama gayet şampiyonluk yarışına girebilecek ve şampiyon olabilecek bir kadroya sahibiz. Acil sol kanat lazım Kerem'in boşluğu en büyük eksikliğimiz.

Muslera

Jelert---Sanchez---Abdülkerim---Jakobs

Barış---Torreira---Sara---Yunus(Transfer acil buraya)

-----------------Icardi------------------
----------------Osimhen-----------------

Stopere formsuz olsada Abdülkerim'i yazdım. Nelsson'da formda değil ayrıca ayaksız. Rakip takımlar artık tamamen çözdü Nelsson'a bilerek baskı yapmıyorlar kaleci ve diğer oyuncuları Nelsson'la oyun başlatmaya itiyorlar. Nelsson varken topla çıkmada çok sorun yaşıyoruz. Icardi Osimhen'in arkasında denenmeli. Geriye çıkınca iyi paslar atıp fırsatlar yaratıyor ayrıca rakip savunmayı üzerine çekecektir. Rakip stoperlerin içinde kalınca çok siniyor. Osimhen en uçta rakip stoperleri halleder. Savunma hattı ileride kurulup takım boyu kısaltılmalı. Rakip sahada uzun süre kalınarak rakip ataklar başlamadan bitirilmeli.
Kurduğun kadroya daha sol kanat yazamamış olmanı geçiyorum, bu kadro hiç bir deplasmanda derbiyi kazanamaz. İçerdekilere bile favori çıkamaz. Bir çok kez de anadoluda puan bırakır.

İcardi'yi de o bölgede, Mertens olarak kullanamazsın. Adamın en büyük özelliği ceza sahası içerisinde zaten.

Barış'ın alternatifi yok, Jelert ve Jakobs'un alternatifleri Kaan ve Berkan.

Kadroda kanat yok. Geçen sezon sadece ligde Kerem, Zaha ve Ziyech 45 gol katkısı vermiş. Sen bunlardan ikisini sattın, diğeri şimdiden takım ile bağını kopardı, sosyal medyadan sildi.

Torreira-Sara kurduğun Osimhen-İcardi çift forvet hattını kaldıramaz. İmkanı yok.

Daha bunları lig için yazdım. Avrupada bu 11'i YB tarifesiyle her maç delerler.

Neyse sen bu kadrodan umudunu zaten dediğim en geç bir kaç haftaya kaybedeceksin. Zaman seni haklı çıkarsın isterdim fakat bizim sonumuz bu sezon için uçurum. 50'den fazla maça çıkacak kadro buysa vay halimize. Hala sağ kanada koyacak adam yok. Osimhen-İcardi ikilisi 50 gol katkısı verecek de şampiyon olacağız.

Transfer dönemi acilen bitmeli

Osimhen’i transfer etmis takimin bu kadar rezil olmasi akil alir gibi degil

Bu is bilmezler ilk macta kulubenin arkasinda oturacaklar maclari en iyi yerden seyredecekler utanmadan

Takımı destekleyip yönetim sürekli ıslıklanıp istifaya davet edilmeli.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt