Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dönmeyin lan! Dönmeyin!!!Korkudan gelemiyorlarmış.
Mustafa Mandev: "Galatasaray yöneticilerini taşıyan uçağın planlanan dönüşü bu akşam saat 21.00'di ancak dönüş planı iptal edildi. Henüz yeni bir dönüş planı yok." (Tivibu Spor)
Ortam çok gergin. Millet çatacak yer arıyor.
Forumda her an iç savaş çıkabilir.
Fodenı alsa dahi istif etmeliBüyük başkan zalewskiyi alırsa hala eleştirmeye devam edecek misiniz
coukla anlasildi diye biliyorum transfere tek engel olan Romali yonetici @Feramuz Kayalar22 yaşında bir çocuk bizi istemiyorsa defol git denmeli buraya osimhen gelmiş sen kimsin be a
Osimhen?Fodenı alsa dahi istif etmeli
Kurduğun kadroya daha sol kanat yazamamış olmanı geçiyorum, bu kadro hiç bir deplasmanda derbiyi kazanamaz. İçerdekilere bile favori çıkamaz. Bir çok kez de anadoluda puan bırakır.Daha önce yazmıştım tekrar kopyalıyorum. Bu takım yüzde yüz başarılı olur demiyorum ama gayet şampiyonluk yarışına girebilecek ve şampiyon olabilecek bir kadroya sahibiz. Acil sol kanat lazım Kerem'in boşluğu en büyük eksikliğimiz.
Muslera
Jelert---Sanchez---Abdülkerim---Jakobs
Barış---Torreira---Sara---Yunus(Transfer acil buraya)
-----------------Icardi------------------
----------------Osimhen-----------------
Stopere formsuz olsada Abdülkerim'i yazdım. Nelsson'da formda değil ayrıca ayaksız. Rakip takımlar artık tamamen çözdü Nelsson'a bilerek baskı yapmıyorlar kaleci ve diğer oyuncuları Nelsson'la oyun başlatmaya itiyorlar. Nelsson varken topla çıkmada çok sorun yaşıyoruz. Icardi Osimhen'in arkasında denenmeli. Geriye çıkınca iyi paslar atıp fırsatlar yaratıyor ayrıca rakip savunmayı üzerine çekecektir. Rakip stoperlerin içinde kalınca çok siniyor. Osimhen en uçta rakip stoperleri halleder. Savunma hattı ileride kurulup takım boyu kısaltılmalı. Rakip sahada uzun süre kalınarak rakip ataklar başlamadan bitirilmeli.
Temmenine katildimnooldu?
Mertens artik ilk 11 olmamasi lazim bence ve Sara ve Torreira iliki mid olmaz, Sara daha ofansif durmasi lazim
zalewski yanlışlama gelse onunda kariyerini bitirirdi zaten.Öğütmediği oyuncu kalmadı.okan buruk ta bitmiştir benim için!! Bu nasıl bir planlama ya? Bırak git sende
Onu kendisi getirmedide oyle olsa bile istifa :dOsimhen?
aynı fiyattan başlamaz mantıkenFiyat yükseltti yazmıyor ki romano kulüpler tekrar görüşüyor yaşıyor
bariyerler yine totomuza girmis gibi gorunuyor heisAS roması şerefsizlik yapma lan
Transfer dönemi acilen bitmeli
Osimhen’i transfer etmis takimin bu kadar rezil olmasi akil alir gibi degil
Bu is bilmezler ilk macta kulubenin arkasinda oturacaklar maclari en iyi yerden seyredecekler utanmadan