Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Almayin abi almayin bu adam takima ne katicak cikip 20 gol 20 asistmi yapacak ne ise yarayacak bu kadar para veriyorsunuz gidin adam gecen gol atan asist yapan bir kanat alin vatan hayinleri

Yemin ederim gerek yok Zalewski'ye de Parades'e de milyonlar saçmaya...

Alacaksanız tempolu ve kanat beki de olabilen bir orta saha alın yeter. Üstüne Yasin Özcan veya benzer bir sol stoper de cilası olur...

Di Marzio haberinde oyuncu gelmek istemiyor yazıyor zaten, kulüpler anlaşmış. Bizim salak sayfalar niye fiyat arttırımına gitti diye haber giriyor?

Adamların taktik maktik, kadro planlaması, başarı falan umurlarında değil ki. Taraftarın gazını alalım, oturduğumuz koltuğu okşayalım diye transfer yapıyorlar. Son 5 saattir sosyal medyada insanlar ayaklandı diye 20 milyon bile verir bunlar. Reziller

dursunun ilk döneminde 0-2den 4-2 olan bi akhisar maçı vardı tudorlu

o maçın devre arasındaki kaosu unutamıyorum ctesi öyle şeyler olur inş

video aradım bulamadım
Tam bunu yazdım maç başlığına. uA'ya tüm tribünlerin çullandığı harika kesitler vardı. Doğu üstteydim ben de.

Zalewski'nin gelmesi hiçbir şeyi değiştirmez bunlarla geçen her süre zarar.
doğru bir tespit zalewski gelince herşey düzelecek gibi bir algı var üçlü oynarsak kanat bek olarak iş görebilir ama bu sefer jakobs'u napacaksın kanat oynasa gol asist olarak kısır bi oyuncu olduğu için sıkıntı çıkacak

bana göre olması gereken laurente tarzı bir kanat ve os

Kulubu iyice batırıyorlar lan yapmayin transfer fln isyemiyoruz cekin gidin yeter bize

Selametimiz için bu hain yöneticilerin transfer yapmaması ve kulübün tek kuruşunu daha ziyan etmemesi gerekiyor. Batacakları kadar battılar, bundan sonra ilk iş bu arkadaşları ibra etmemek olmalıdır, ne sportif ne mali ne idari. Resmen dinamit koydular kulübün dibine.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt