Ferhat Koç
10 Numara!
- 18 Ocak 2014
- 16.673
- 23.049
- 2.393
Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY
Yasak bu hesap editle istersen ceza yemeden.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY
Olabilir çünkü bunların kafaları öyle şeylere çok iyi çalışıyor. Ama iş kulüp yönetmeye gelince fıssss. Sıfır!Lan bunlar yoksa 2.transferi yapmamak için bilerek mi uzatıyor süreci
Bu bildigin dursunun kendisi yav
ulaan en sonunda buldum bu arkadaşı.
allah aşkına bakın temmuzun ortası. biz uyarıyoruz. bu günleri oralardan uyarıyoruz.
adam neler yazmış yaw.
inanılmaz yahu.
Onyekuru beleşe parayıda onyedikaya bassak daha taş gibi takım oluruzAlmayin abi almayin bu adam takima ne katicak cikip 20 gol 20 asistmi yapacak ne ise yarayacak bu kadar para veriyorsunuz gidin adam gecen gol atan asist yapan bir kanat alin vatan hayinleri
Bu işin içinde fenerliler var kesin bizim beceriksizleri bildikleri için almayalım diye el altindan para veriyorlardir
Iç savas degilde düz küfür sov havasi var amaOrtam çok gergin. Millet çatacak yer arıyor.
Forumda her an iç savaş çıkabilir.
Hocam oyuncu mu var oynatmayacak,kanatta görürüz mertensiMertens artik ilk 11 olmamasi lazim bence ve Sara ve Torreira iliki mid olmaz, Sara daha ofansif durmasi lazim
Tam bunu yazdım maç başlığına. uA'ya tüm tribünlerin çullandığı harika kesitler vardı. Doğu üstteydim ben de.dursunun ilk döneminde 0-2den 4-2 olan bi akhisar maçı vardı tudorlu
o maçın devre arasındaki kaosu unutamıyorum ctesi öyle şeyler olur inş
video aradım bulamadım
doğru bir tespit zalewski gelince herşey düzelecek gibi bir algı var üçlü oynarsak kanat bek olarak iş görebilir ama bu sefer jakobs'u napacaksın kanat oynasa gol asist olarak kısır bi oyuncu olduğu için sıkıntı çıkacakZalewski'nin gelmesi hiçbir şeyi değiştirmez bunlarla geçen her süre zarar.