Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sağlam geçirecekler o kadar belli ki. Şu dakikadan sonra Zurnawski’yi alan adam değildir
Abi kesin bişey girecek ama giren ne belli değil. Ya polonyali girecek hiç değilse biraz adam gibi biri geldi diye kendimizi avutacsgiz ya da balon toure-rui ikilisinden biri girecek kazığı çıkarmak için 3 ay sonra yol arayacağız.

Ucu en az sivri olan kazık girer inşallah

Her zaman Galatasaray kadrosunda bir mevkide sorunlar olurdu, eksikler olurdu. Tamamen tam kadro ile sezona başladığımız sezon sayısı azdır, belki de ben hatırlamıyor olabilirim. Şu an baktığımız zaman ne oynayacağımız bile belli değil. Birçok mevkide alternatif oyuncumuz yok. Allah Galatasaray taraftarına sabır versin. Bu durumun tek sorumlusu ise ne hocadır ne de transfer komitesine bakan yöneticiler; tek sorumlu kişi DURSUN ÖZBEK'DİR.

Bu adamı alsınlar açıklanan rakamın en az 5 üzeri para verdikleri kesin şu Avrupa da binlerce takım var en yeteneksiz basiretsiz beceriksiz transfer komitesi oldukları net

Tag 70k oldu. Hadi beyler sesimizi daha yüksek daha gür duyuralım. Ulann sucukcular kaç senemi verdim size !! Yazıklar olsun size. Siz bizim taraftar grubumuz değilsiniz

Bu transfer sezonunun rezilliği nasıl açıklanır bilemiyorum.

Hangi gruba yakın olduklari belli gerçi. Yakın değil düzeltiyorum direk o grubun içinden bunlar. Siyasetin emri ile sezonu sattıkları çıkarsa yarın birgün, hiç şaşırmam.

Bu kadar kör göze parmak, Galatasarayin tüm kaynaklarını boşa harcamak, elindeki değerleri çöp etmek, savurmak yok yani düm düz beceriksizlikle açıklanabilecek seyler değil.

Kadro uçuyor yazdığını ima etmedim kadro yok çünkü ortada. 11 yap dedim ve sol kanada adam yazamadın görüldüğü üzere. Hala oraya biri lazım diyorsun 1 gün kaldı şurda.

İcardi rakip stoperlerin içinde kalınca etkisini kaybetmiyor bu da yanlış. Sen top oynayamıyorsun, İcardi kaybolmuyor.

Gidip adamı Mertens'in bölgeye koymuşsun zaten daha tartışmayacağım. Tilki forvet denilen İcardi'yi ceza sahasından uzaklaştırıyorsun.

Türkiye liginde oynuyoruz diye sadece Torreira ile çıkalım madem maçlara. YB ile oynuyoruz diye 4-4-2 çıktı hoca ve tokadı yedi. Aynı mantıkla 3 maçta ilerlersin 4. maçta geçişten 3 gol yersin.

YB maçının orta sahayla hiçbir alakası yok. Barış'ın sağ bek oynaması intihar oldu. Aç bak özetlere tüm atakları sağ taraftan ve Barış kadrajda bile yok. Barış ikinci yarı kanada geçince atak yapamadılar, bütün enerjilerini Barış'ı savunmaya harcamak zorunda kaldılar. Önündeki Ziyech yürüyor zaten kanatta işi yok. Sol tarafta iyi olmamasına rağmen oradan tek atakları yok. Torreira Oliveira orta sahasıyla şampiyon oldu bu takım. Asıl sorun savunmada değil hücumda ve dinamizm eksikliğinde bunu defalarca yazdım forumda. Ezildiğimiz maçlarda Mertens, Ziyech ve Icardiye bak aciz durumlara düştüler.

Her şeye rağmen tüm eksiklere rağmen bu takım şampiyonluğa oynayabilir diyorum.

Şu transfer dönemi kapansa da şöyle ağız tadıyla bi Dursun ve Cenk'e küfür etsek.

Fener maçına kadar ceza biter, o maçta yine ceza alırız.

Klüpler anlaştı diyor bu herif
haber içeriğinde de şehre 12sinde gelen GS yöneticileri diyor ...

devamında şu yazılmış:

Thus, at the end of the meeting, Roma had practically reached an agreement with Galatasaray . But the Pole, despite the very important economic offer, prefers to remain in Daniele De Rossi 's locker room . Galatasaray, however, is continuing to raise the stakes with the player and agent to try to convince him. The emissary of the Turkish club is still in Trigoria for a further meeting with the aim of making Zalewski understand the importance of his arrival at the club.

adamı ikna etmekle uğraşıyormuşuz özetle.

hayır bide teklif arttırıp alınca "İşte bakın gidip bitirdik...hani beceriksizdik" triplerine girerler

Her zaman Galatasaray kadrosunda bir mevkide sorunlar olurdu, eksikler olurdu. Tamamen tam kadro ile sezona başladığımız sezon sayısı azdır, belki de ben hatırlamıyor olabilirim. Şu an baktığımız zaman ne oynayacağımız bile belli değil. Birçok mevkide alternatif oyuncumuz yok. Allah Galatasaray taraftarına sabır versin. Bu durumun tek sorumlusu ise ne hocadır ne de transfer komitesine bakan yöneticiler; tek sorumlu kişi DURSUN ÖZBEK'DİR.
Okan'i durumdan ayirma. Hepsi birden gitmeli.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt